Συνελήφθη ο άνδρας που έκλεψε το πορτοφόλι γυναίκας στην Τρίπολη

Συνελήφθη ο άνδρας που έκλεψε το πορτοφόλι γυναίκας στην Τρίπολη

Σεπτέμβριος 24, 2022 - 09:53
4 σχόλια

Φωτογραφία arcadiaportal.gr

Ο άνδρας που έκλεψε το πορτοφόλι γυναίκας στην Τρίπολη το απόγευμα της Πέμπτης στην οδό Οικονομίδου (δείτε ΕΔΩ) συνελήφθη.

Αποφασιστική συνδρομή στη σύλληψή του, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, είχε το γεγονός ότι η Αστυνομία έλεγξε υλικό βιντεοκάμερας.

Πρόκειται για Έλληνα, 29 ετών.

Ύστερα από επικοινωνία που είχαμε με το Γραφείο τύπου της Αστυνομίας, πληροφορηθήκαμε ότι στην κατοχή του, εκτός από το χρηματικό ποσό που εκλάπη από τη γυναίκα, βρέθηκε και μικροποσότητα ηρωίνης.

Το απόγευμα της Πέμπτης, περίπου στις 19:00, κάτοικοι στην οδό Οικονομίδου στην Τρίπολη άκουσαν τις φωνές μιας γυναίκας η οποία καλούσε σε βοήθεια.

Όπως είπε η γυναίκα στους ανθρώπους που την πλησίασαν, ένας άνδρας της έκλεψε το πορτοφόλι της, αφού της άρπαξε την τσάντα της.

Η γυναίκα, περίπου 60 ετών, ήταν τρομαγμένη και πολύ αναστατωμένη.

Οι μαρτυρίες των περιοίκων, η καταγγελία του περιστατικού και οι συντονισμένες κινήσεις της Αστυνομίας οδήγησαν στη σύλληψη του δράστη της κλοπής.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Έλα βρε, γίνονται αυτά στην Τρίπολη; Εκτός από "Ρωμαίους" όπως γράφουν συνέχεια κάποιοι κοκορόμυαλοι και μας τά'χουν ζαλίσει, κλέβουν και Έλληνες πολίτες; Δεν το πιστεύω! C'est impossible, που λένε και στο χωριό μου

και τί έγινε ;; Τον έπιασαν , θα διαπιστώσουν ότι είναι πρεζόνι και θα τον αφήσουν ελεύθερο για ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.