Συνεχίζει στον Παναρκαδικό ο «Αλεμάο»

Συνεχίζει στον Παναρκαδικό ο «Αλεμάο»

Αύγουστος 02, 2021 - 22:04
5 σχόλια

Ο Παναγιώτης Αλέμης και την νέα αγωνιστική χρονιά θα φοράει την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος καθώς συμφώνησε με την διοίκηση του ιστορικού σωματείου της Τρίπολης και ανανέωσε την συνεργασία του με τον Παναρκαδικό.

Ο 20χρονός κεντρικός αμυντικός προέρχεται από εξαιρετική σεζόν όντας από τους πρωταγωνιστές του Παναρκαδικού στην επανέναρξη του περσινού πρωταθλήματος βγάζοντας στο χορτάρι στα παιχνίδια όπου έπαιξε τα πολύ καλά δείγματα γραφής του ταλέντου του στην πρώτη του φορά σε Εθνική κατηγορία με την σκληράδα και τις απαιτήσεις της Γ' Εθνικής.

Ο νεαρός στόπερ ανταποκρίθηκε άριστα σε μια δύσκολη συνθήκη και φέτος θα είναι από την αρχή της σεζόν και με πλήρη προετοιμασία στην διάθεση της ομάδας για να συνεχίσει την εξέλιξη του και να βοηθήσει ασφαλώς τον Παναρκαδικό στους στόχους του.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Ντροπη να μιλάτε ετσι για ένα παιδί ότι και να είναι ζει το όνειρο του,και εσεις την κακιά σας αλλά αν έχετε παιδιά θα θέλατε να τους φέρονται ετσι?παλι ντροπη και αίσχος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.