Συνεδρίαση του Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης

Συνεδρίαση του Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης

Μάιος 11, 2021 - 16:00
0 σχόλια

Σας καλούμε την 14η Μαΐου 2021, ημέρα Παρασκευή και από ώρα 18:00 έως 20:00 σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης η οποία θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά), σύμφωνα με την αριθ. 426/Α.Π. 77233/13-11-2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, για τη λήψη απόφασης δια περιφοράς στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «καφέ - μπαρ», στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Γεωργακόπουλος Γεώργιος του Παναγιώτη», που βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 55 στην Τρίπολη.

Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «καφέ – μπαρ - εστιατόριο», στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Καφεστίαση Ο.Ε.», που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντίστασης 23 και Μαλλιαροπούλου στην Τρίπολη.

Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ» με την επωνυμία «Νάτσης Βασίλειος του Νικολάου», που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης 2 και Κύπρου 21 στην Τρίπολη.

Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ», στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Τσουκάκη Ειρήνη και Σια Ε.Ε», που βρίσκεται επί της οδού Δημητρακοπούλου 5 στην Τρίπολη.

Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ (εστιατόριο)», με την επωνυμία «Κατριμουστάκης Κωνσταντίνος – Μπόζνος Γεώργιος και Σια Ο.Ε.», που βρίσκεται επί της οδού Επισκόπου Ανθίμου 7 στην Τρίπολη.

Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη επιπλέον τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «καφέ μπαρ» ιδιοκτησίας του κ. Γεωργακόπουλου Γεωργίου του Παναγιώτη που βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 55 στην Τρίπολη.

 

Παρακαλούνται τα μέλη όπως αποστείλουν την ψήφο τους επί των εισηγήσεων – προτάσεων που έχουν αποσταλεί, στο email: dimotikhkoinothta@gmail.com κατά το διάστημα διεξαγωγής της συνεδρίασης.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.