Συνεδρίαση για το ΔΣ Βόρειας Κυνουρίας

Συνεδρίαση για το ΔΣ Βόρειας Κυνουρίας

Ιανουάριος 17, 2021 - 16:27
0 σχόλια

Σας γνωστοποιούμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, θα συνεδριάσει «με τηλεδιάσκεψη» μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας epresence.gov.gr, την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 18:00.

Α) Ενημέρωση Προέδρου
1. Έγκριση της υπ’ αριθμό 624/2020 αποφάσεως της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (K.E.Δ.Ε.) για την ψήφιση της Χάρτας Δικαιωμάτων των Αστέγων της FEANTSA.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Καμπύλης Γεώργιος - Δήμαρχος
2. Εφαρμογή προγράμματος δακοκτονίας, έτους 2021.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Καμπουρολιάς Παναγιώτης – Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος
3. Ονοματοδοσία πλατείας στην Κοινότητα Μελιγούς του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Καμπύλης Ιωάννης – Αντιδήμαρχος
4. Έγκριση σύμβασης δεσμευμένου λογαριασμού (escrow account) για την «Επιχορήγηση Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με σκοπό την εκπόνηση μελετών για την ωρίμανση και εκτέλεση έργων υποδομής ή έργων γενικού συμφέροντος σε αυτούς» - Εξουσιοδότηση Δημάρχου για την υπογραφή της δήλωσης προσχώρησης.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Σαμαρτζής Γεώργιος - Αντιδήμαρχος
5. Καθορισμός του αριθμού μελών των υπό συγκρότηση Επιτροπών «Πολιτιστική Επιτροπή» και «Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης» του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας
(άρθρο 11 του κανονισμού λειτουργίας του Δ.Σ.).
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Πλακοκέφαλος Θεμιστοκλής – Πρόεδρος Δ.Σ.
6. Συγκρότηση των επιτροπών παραλαβής προμηθειών και υπηρεσιών του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, για το έτος 2021.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Καμπύλης Ιωάννης – Αντιδήμαρχος
7. Παροχή υπηρεσιών των συγκροτημένων επιτροπών παραλαβής προμηθειών και υπηρεσιών, έτους 2021, για την κάλυψη των αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Βόρειας Κυνουρίας».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Καμπύλης Ιωάννης – Αντιδήμαρχος
8. Αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Καμπουρολιάς Παναγιώτης – Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ.
9. Έγκριση σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεσης/βραχείας διαχείρισης συνεπειών, από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Κατσής Δημήτριος – Αντιδήμαρχος

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.