Συνεδρίαση ΕΑΠ: Έργα οδοποιίας και αντιπλημμυρικά στην πυρόπληκτη Μεγαλόπολη από το λιγνιτόσημο (pics,vid)

Συνεδρίαση ΕΑΠ: Έργα οδοποιίας και αντιπλημμυρικά στην πυρόπληκτη Μεγαλόπολη από το λιγνιτόσημο (pics,vid)

Οκτώβριος 26, 2021 - 12:49
0 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε μία ακόμα συνεδρίαση της επιτροπής παρακολούθησης του Ειδικού Αναπτυξιακού Πόρου (λιγνιτόσημου) τη Τρίτη 26 Οκτωβρίου στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, υπό την προεδρία του περιφερειάρχη Π. Νίκα.

Συζητήθηκαν θέματα και έργα που θα γίνουν στην περιοχή του δήμου Μεγαλόπολης και κυρίως στις πυρόπληκτες περιοχές. Ψηφίστηκαν έργα οδοποιίας και αντιπλημμυρικά έργα και καθαρισμού ρεμάτων, ύψους 200.000 ευρώ

Επίσης ψηφίστηκε το έργο οδοποιίας Χωρέμι – Απιδίτσα - Ίσαρη – Βάστα προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ.

Ο κ. Λαμπρόπουλος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα έργα που ψηφίστηκαν τα οποία ξεπερνούν τα 5 εκατ. ευρώ που στόχο έχουν να στηρίξουν και να διαφυλάξουν από τις πλημμύρες την Μεγαλόπολη, που δοκιμάστηκε από τις πυρκαγιές του Αυγούστου.

Ο κ. Γιαννακούρας παρενέβη και ζήτησε να μάθει για ποιο λόγο γίνονται έργα με χρήματα του ΕΑΠ στην πυρόπληκτη Μεγαλόπολη, τη στιγμή που ο κ. Νίκας έχει δεσμευτεί ότι η κυβέρνηση θα δώσει χρήματα για τα σχετικά έργα. Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνεδρίασης έθεσε και άλλα θέματα, όπως τη συνέχιση έργων που επί δικής του θητείας είχαν ψηφιστεί και τώρα η τύχη τους αγνοείται.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Συνεδρίαση της επιτροπής παρακολούθησης του ΕΑΠ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.