Συνάντηση Χατζηδάκη - Λαμπρόπουλου για το φυσικό αέριο

Συνάντηση Χατζηδάκη - Λαμπρόπουλου για το φυσικό αέριο

Μάιος 27, 2020 - 23:28
6 σχόλια

Συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος είχαν σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος και ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης Θανάσης Χριστογιαννόπουλος για το φυσικό αέριο. Ο Χρήστος Λαμπρόπουλος με ανάρτηση του στα social media ανέφερε :

Από την σημερινή συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη, τον υφυπουργό Γεράσιμο Θωμά, τον πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής για την Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση Κωστή Μουσουρούλη και τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης Θανάση Χριστογιαννόπουλο με θέμα τον συντονισμό των ενεργειών για την παροχή φυσικού αερίου στο σύνολο των κατοίκων και των επιχειρήσεων της πόλης.

Για τη Μεγαλόπολη οφείλουμε κάθε προσπάθεια και στήριξη όχι μόνο για το φυσικό αέριο αλλά και για την εξασφάλιση συνθηκών εγκατάστασης νέων επιχειρήσεων.


6 Σχόλια

Ελα... Παρέα με τον Βλάση το φυσικό αέριο το ιδιωτικοποιειτε για τον Λαμπρόπουλο της EDIL

TOY ΦΡΟΝΙΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ.........Κ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ .

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΚΑΙ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΤΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ήταν και αντιδήμαρχος με τον Σωτηρόπουλο και είδαμε τι έργα έκανε ο Λαμπρόπουλος για να γίνει και δήμαρχος. Ανίκανος είναι. Και τώρα ό,τι του πει ο Νίκας κάνει... από μόνος του δεν έχει κάνει τίποτα. Σιγά τον πολιτικό. Αχρωμος, άγευστος, άοσμος. Μήπως νομίζει κανείς ότι με την δήθεν ευγένεια που βγάζει είναι και καλός . Πονηρούλης είναι και κοιτάζει μόνο τις ** ως μηχανικός, όπως το έκανε και τότε που ήταν αντιδήμαρχος. Το όνομα του είναι συνδεδεμένο με συγκεκριμένο "έργο" στην πόλη.. οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ το ξέρουν. Γιαυτό χάθηκε τόσα χρόνια. Η συγκυρία τον ευνόησε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.