Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Δημήτρη Παυλή

Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Δημήτρη Παυλή

Ιούνιος 03, 2020 - 22:40
2 σχόλια

Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Δημήτρη Παυλή

Παναγιώτης Νίκας - Περιφεριάρχης Πελοποννήσου

Την θλίψη του για τον θάνατο του πρώην δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή εξέφρασε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος προέβη στην εξής δήλωση:

“Ο αείμνηστος Δημήτρης Παυλής, τέως δήμαρχος της Τρίπολης, υπήρξε ένας ακούραστος εργάτης της αυτοδιοίκησης, με αναμφισβήτητη προσφορά στην Τρίπολη, στην αυτοδιοίκηση και γενικότερα στον δημόσιο βίο.

Υπήρξε επίσης ένας ακούραστος μαχητής της ζωής, σε όλα τα επίπεδα, και την αγωνιστικότητά του, μεταξύ άλλων, απέδειξε απέναντι στην αδυσώπητη αρρώστια της εποχής.

Για μένα υπήρξε τιμή η φιλία μαζί του, θα θυμάμαι πάντα τον ευθύ του λόγο και την καλοσύνη του καθώς και την απεριόριστη αγάπη του για την Τρίπολη.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του και ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

 

Κώστας Τζιούμης - Δήμαρχος Τρίπολης

«Ο Δήμος Τρίπολης απώλεσε ένα σημαντικό τέκνο του. Σε ηλικία δημιουργική ο Δημήτρης Παυλής έχασε την πιο κρίσιμη μάχη της ζωής του. Ένας άνθρωπος που δεν περιορίστηκε στα «εις εαυτόν» αλλά ασχολήθηκε με τα κοινά και προσέφερε κατά δύναμην.
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας αλλά και ο Δήμος έχουν δεχτεί ισχυρό το αποτύπωμα της ηγετικής παρουσίας του. Ειδικά στον δεύτερο η παρουσία του ως Δημάρχου αλλά και ως επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας υπήρξε έντονη και ήδη κρίνεται από την τοπική μας ιστορία.
Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του και συμπαραστέκομαι στον εύλογο πόνο τους για την απώλεια του αγαπημένου Δημήτρη.»

Χρήστος Λαμπρόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας

Ο Δημήτρης Παυλής υπήρξε μια σημαντική προσωπικότητα στον δημόσιο βίο της Αρκαδίας, τόσο από τη θέση του Δημάρχου Τρίπολης όσο και από αυτή του προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. Ακούραστος και μαχητικός έδινε πάντα όλες του τις δυνάμεις στον αυτοδιοικητικό και επιχειρηματικό στίβο μέχρι και την τελευταία μάχη.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

 

Το μήνυμα του Πέτρου Τατούλη:

"Είμαι συγκλονισμένος με την είδηση του χαμού του Δημήτρη.

Ο Δημήτρης Παυλής ήταν, για δεκαετίες, πολύ σημαντικός παράγοντας στην επιχειρηματική και πολιτική ζωή της Αρκαδίας.

Η απώλεια του, ειδικά σ' αυτή τη δύσκολη συγκυρία, είναι δυσβάσταχτη για την Αρκαδία μας.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.'

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Έφυγε πριν λίγο για το «μεγάλο ταξίδι» ο πρώην Δήμαρχος ,Δημήτρης Παυλής.
Πρόεδρος Επιμελητηρίου, Υποψήφιος Βουλευτής του Πασοκ, Δήμαρχος Τρίπολης, μια πορεία που άφησε το δικό της αποτύπωμα στην Αρκαδία και στην Τρίπολη.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους συνεργάτες τους 

Γιάννης Σμυρνιώτης

Υπάρχουν στιγμές που τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα. Γιατί την επόμενη μέρα δεν θα είσαι μαζί μας να διαφωνήσουμε ή και να συμφωνήσουμε, να συγκρουστούμε ή να συμπορευτούμε όπως κάναμε τα τελευταία δέκα χρόνια στο Δήμο Τρίπολης και τουλάχιστον άλλα τόσα στα δημόσια πράγματα της Τρίπολης και της Αρκαδίας. Καλό ταξίδι Δημήτρη. Καλό ταξίδι Δήμαρχε. Χρέος μας να συμβάλουμε στην υλοποίηση όσων οραματίστηκες και δρομολόγησες για την Τρίπολη και τα χωριά μας. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά σου και την παράταξή σου.

Βαγγέλης Γιαννακούρας

Καλό ταξίδι, φίλε και σύντροφε Δημήτρη.

Ποιος το περίμενε...

Πριν λίγους μήνες συνεργαζόμασταν για τον τόπο μας, εγώ από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας και εσύ από τη θέση του Δημάρχου Τρίπολης και συζητούσαμε για έργα και για την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια, ξέχωρα από τα δικά μας.
Μία μακρόχρονη πορεία σου στα κοινά της Αρκαδίας, σήμερα έλαβε τέλος.

Είναι άδικος ο πρόωρος θάνατός σου.

Αφήνεις όμως πίσω σου μία καλή ανάμνηση πάνω από όλα για τον καλοσυνάτο χαρακτήρα σου.

Η οικογένεια σου θα είναι περήφανη για σένα.

Σε όλους εμάς τους φίλους σου θα λείψεις.

Καλό παράδεισο.

Κουράγιο και δύναμη στην εξαιρετική σύζυγό σου, Νότα και στα δύο υπέροχα παιδιά σου.

Αρκαδικός - Μιχάλης Σμπυρνιώτης

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ένας άνθρωπος που έβαλε τον αθλητισμό πάνω από την πολιτική ....για το καλό της πόλης μας.
ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΥΛΗ.

Για το Δ.Σ. της ΚΑΕ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ

Αστέρας Τρίπολης

Ο Δημήτρης Παυλής υπήρξε ένας άνθρωπος που τοποθέτησε τον αθλητισμό στην πρώτη γραμμή της πολιτικής διαδρομής του. Η απώλειά του προκαλεί απέραντη θλίψη και αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον τόπο μας.

Θα διατηρήσουμε ως σπουδαία κληρονομιά την προσφορά του στον αθλητισμό και στην κοινωνία της πόλης μας.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Δημήτρη Παυλή.

 

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας και ο επιχειρηματικός κόσμος της Αρκαδίας αποχαιρετούν με θλίψη και σεβασμό τον Δημήτρη Παυλή τον τ. Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, που έφυγε από τη ζωή, αλλά όχι από την καρδιά μας.

Ο Δημήτρης Παυλής με το επιμελητηριακό και επαγγελματικό του έργο, αποτέλεσε εμβληματική μορφή της ιστορίας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Συνέδεσε την πορεία του στα όργανα διοίκησης του Επιμελητηρίου με μια ολόκληρη εποχή, από το 1998 μέχρι και το 2009 και υπηρέτησε τόσο την επιχειρηματικότητα όσο και την τοπική κοινωνία από πληθώρα θέσεων ευθύνης, παραμένοντας πάντα ενεργός στο επάγγελμα του οικονομολόγου.

Ο Δημήτρης Παυλής σφράγισε με την παρουσία του το Επιμελητήριο Αρκαδίας και τον εμποροβιομηχανικό και επαγγελματικό στίβο ως Πρόεδρος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου από το 2002 έως το 2009 και την τοπική πολιτική σκηνή ως Δήμαρχος Τρίπολης από το  2014 έως το 2019.

 Συμμετείχε, επί δεκαετίες, στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, αφήνοντας παρακαταθήκες προσφοράς και διαρκούς ανάδειξης του ρόλου του Επιμελητηρίου, ενώ από τη θέση του Προέδρου στο Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής & Ασφάλειας Εργαζομένων του παραρτήματος Πελοποννήσου, στον φορέα εκτέλεσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Καινοτομίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στο Κέντρο Επιχειρηματικής & Τεχνολογικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου συνέβαλε στην αναπτυξιακή πορεία της Αρκαδίας και ολόκληρης της Πελοποννήσου.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας είναι αυτό που είναι σήμερα, ένα Επιμελητήριο με δράσεις και παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα της επιχειρηματικής ζωής της χώρας, με συμμετοχή σε ευρωπαϊκά δίκτυα συνεργασίας για την επιχειρηματικότητα και παρουσία στην τοπική κοινωνία και τα τοπικά δρώμενα, γιατί ο Δημήτρης Παυλής το έβαλε σε αυτήν την πορεία.  

Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Τρουπής, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό του Επιμελητηρίου Αρκαδίας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ένα είναι σίγουρο: δεν θα ξεχαστεί.

Καλό σου ταξίδι Πρόεδρε.

Θεόδωρος Καραλής

Απόψε αργά το σούρουπο  θλίψη βαρειά μας σκόρπισε η  είδηση για τον άδικο χαμό ενός αδελφού - φίλου - οικογενειάρχη και πολιτικού συνεργάτη, τέως Δημάρχου Τρίπολης  Δημήτρη Παυλή. Εκφράζω τα πιο θερμά συλλυπητήρια   μου στην οικογένεια του και στους οικείους του.
Είχα την τιμή να διατελέσω στενός συνεργάτης σου για μια δεκαετία και οι κοινές μας αγωνίες θα αφήσουν ανεξίτηλη την μνήμη μου προς το πρόσωπο σου.
Καλό σου ταξίδι αδελφέ  Δημήτρη άς είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.....

Θεοδώρος Ι. Καραλής
Τέως Πρόεδρος ΝΠΔΔ Δήμου και νυν Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης.

Σωτήρης Καπόγιαννης - πρώην Γενικός Γραμματέας Δήμου Τρίπολης

Νικήθηκε τελικά το "θηρίο" από την αρρώστια που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο οκτάμηνο. Έφυγε από κοντά μας ο Δημήτρης Παυλής,ο ικανότατος τ.Δήμαρχος Τρίπολης.Δυστυχώς το έργο που προγραμμάτισε ,με μεγάλη επιμέλεια και πολύ κόπο δεν πρόλαβε να το ολοκληρώσει,αφού ο λαός της Τρίπολης δεν του έδωσε αυτή τη δυνατότητα.Ο Δημήτρης ήταν ένας άνθρωπος ειλικρινής .εργατικότατος και αγωνίστηκε με όλη τη δύναμη της ψυχής του για το καλό της Τρίπολης. Ήταν ο άνθρωπος που με εκτίμησε με τη φιλία του,παρά το γεγονός ότι ανήκαμε σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους,εκτίμησε τις διοικητικές μου ικανότητες και με τοποθέτησε στο πλευρό του στη θέση του Γενικού Γραμματέα,χωρίς οποιοδήποτε αντάλλαγμα.Φίλε Δημήτρη δεν θα σε ξεχάσω ποτέ και θα σου είμαι πάντοτε ευγνώμων.Καλό ταξίδι φίλε μου και καλό Παράδεισο.Θερμά συλλυπητήρια στην πολυαγαπημένη σου οικογένεια.

Γιώργος Πραχαλιάς

Η Τρίπολη έχασε ένα μεγάλο άνδρα κι εγώ έναν καρδιακό φίλο. Με το Δήμαρχο Δημήτρη Παυλή θέσαμε τις βάσεις για την προετοιμασία της πόλης για τα διακοσάχρονα της Εθνεγερσίας, αθόρυβα και με πολύ κόπο. Καλό ταξίδι Δημήτρη. Κάποια στιγμή θα ανταμώσουμε ξανά...,

ΠΑΣΟΚ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Έφυγε σήμερα για  την αιωνιότητα,  ο Δημήτρης Παυλής.

Μαχητής μέχρι τέλους -  χωρίς εκπτώσεις - για τη Δημοκρατία, την Κοινωνική Δικαιοσύνη, την οικονομική ανάπτυξη της Μαντινείας, της Αρκαδίας ης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στο διάβα της ζωής του, υπήρξε από τα σημαντικότερα και αποτελεσματικότερα μέλη του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία και όχι μόνο.

 Προσέφερε και καταξιώθηκε.

Υπηρέτησε με ζήλο και πάθος την αυτοδιοίκηση και τον θεσμό των επιμελητηρίων.

Πρόεδρος Κοινότητας Αρτεμισίου, Δήμαρχος Τρίπολης, Πρόεδρος Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Το έργο του, με στόχευση στο μέλλον και την καινοτομία, ήταν μεγάλο και πρωτοποριακό.

Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο,  τα παιδιά, τα αδέλφια.

Σύντροφε Δημήτρη, πάντα θα σε θυμόμαστε.

 

Για το ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας

Γιάννης Άχοντας.

 

Ένωση Ενεργών Πολιτών Νομού Αρκαδίας

 

Η  Ένωση Ενεργών Πολιτών Νομού Αρκαδίας για το χαμό του Δημήτρη Παυλή εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Καλό ταξίδι, Δημήτρη.

 

ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Η Νομαρχιακή Επιτροπή, τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, εκφράζουμε την οδύνη μας για τον πρόωρο θάνατο του τέως Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή. 

Ενός αγωνιστή στον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με αγώνες για την προκοπή του Δήμου και των κατοίκων του. 

Το όραμά του για τη Τοπική Αυτοδιοίκηση έγινε η αφορμή να συνεργαστούμε για τη διεκδίκηση μιας ακόμη τετραετίας στο τιμόνι του Δήμου Τρίπολης και η συνεργασία μας αυτή συμβάλει στο να γίνεται πιο οδυνηρή η απώλειά του.

Στην οικογένειά του και στους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μας.

Καλό σου ταξίδι Δημήτρη!

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας αποφάσισε αντί για στεφάνι,να καταθέσει στη μνήμη του τέως δημάρχου Δημήτρη Παυλή,100 ευρώ στην ανθρωπιστική δομή «Χαμόγελο του παιδιού».

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας.

Με αστείρευτη διάθεση για προσφορά στα κοινά, χαμόγελο και μαχητικότητα θα αποτελείς πηγή έμπνευσης και προόδου για όλους μας

Καλό σου ταξίδι Δημήτρη .

 

Ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου Κ. Μαρινάκος

Ο κόσμος του Τουρισμού εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Δημήτρη Παυλή

Κων/νος Μαρινάκος

Πρόεδρος Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου

Ένωσης Ξενοδοχείων  Αρκαδίας

 

Ε.Π.Σ. Αρκαδίας

Το Αρκαδικό ποδόσφαιρο αποχαιρετά τον πρώην Δήμαρχο, έναν νέο άνθρωπο που αγάπησε και υπηρέτησε τον αθλητισμό. Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια  στην οικογένειά του.

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ

Παναρκαδικός

Το απερχόμενο Δ.Σ. του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΑΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του αγαπημένου φίλου και παλιού παράγοντα της ομάδας Δημήτρη Παυλή.
Ο Δημήτρης Παυλής τόσο ως φίλαθλος, όσο και ως Δήμαρχος Τρίπολης ήταν πάντα εκεί, βγαίνοντας πάντα μπροστά σε όλες τις δύσκολες στιγμές της ομάδας μας, παρέχοντας έμπρακτα τη στήριξή του.
 
Ευχόμαστε ο Θεός να του χαρίσει ανάπαυση σώματος και ψυχής και ως μέλη του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ σε αυτή την δύσκολη στιγμή είμαστε δίπλα στην οικογένειά του. 
 
Καλό παράδεισο Δήμαρχε!
 
Με εκτίμηση, το απερχόμενο ΔΣ
 
Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, πρώην δήμαρχος Τρίπολης
 
O ΠPOΩPOΣ ΘANATOΣ TOY TEΩΣ ΔHMAPXOY TPIΠOΛEΩΣ ΔHMHTPH ΠAYΛH MAΣ ΠIKPANE K MAΣ ΛYΠHΣE BAΘEIA.EΦYΓE AΠO TH ZΩH ENAΣ ΠOΛY XPHΣIMOΣ AKOMH ΓIA THN KOINΩNIA MAΣ ANΘPΩΠOΣ.ΣTHN OIKOΓENEIA TOY KAI TOYΣ ΣYNEPΓATEΣ TOY EKΦPAZΩ TA EIΛIKPINH KAI ΘEPMA MOY ΣYΛΛYΠHTHPIA.O ΘEOΣ NA ANAΠAYΣEI THN ΨYXH TOY. 
 
ΔHMHTPHΣ KΩNΣTANTOΠOYΛOΣ T.ΔHMAPXOΣ TPIΠOΛEΩΣ
 
Νίκος Τσιαμούλος, επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα»
 
Τη “μάχη” για τη ζωή έχασε πολύ νωρίς και απρόσμενα ο Δημήτρης Παυλής.
 
Εκλεκτός συνάδελφος, με μεγάλη παρακαταθήκη στο Ο.Ε.Ε., φίλος εγκάρδιος, πολιτικός μου “μέντορας” στα πρώτα βήματά μου στην Αυτοδιοίκηση, ενεργό μέλος του επιχειρηματικού και αθλητικού κόσμου και συνάδελφος αυτοδιοικητικός την τελευταία 10ετία. Νιώθω ευτυχής και τιμή που τον γνώρισα, συνεργάστηκα μαζί του και μοιραστήκαμε τις ίδιες αγωνίες για το μέλλον του τόπου που αγαπάμε.
 
Ένας άνθρωπος ιδιαίτερος, αφοσιωμένος, πολύτιμος και δοτικός, πιστός στα “θέλω” του, τις αξίες του και την ηθική του. Γεμάτος όρεξη για προσφορά, ενεργός μέχρι το τέλος, με ισχυρή προσωπικότητα και αιχμηρή κριτική που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του κατά την διάρκεια της επαγγελματικής, κοινωνικής και πολιτικής του δράσης στο δημόσιο βίο του τόπου μας.
 
Εκ μέρους της παράταξης και εμένα προσωπικά, θερμά συλλυπητήρια στη Νότα, τον Ανδρέα, τη Γεωργία και όλους τους οικείους του.
Δημήτρη, καλό παράδεισο. Από την θέση που κατέχω, σου εγγυώμαι τη συνέχιση των εκατοντάδων έργων που έχεις χαράξει και την ολοκλήρωση του οράματός σου.
 
Ο επικεφαλής της Παράταξης,
Νίκος Τσιαμούλος
 
Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου 
 

Ο Δήμαρχος υπήρξε, κατά την θητεία του, ένθερμος συμπαραστάτης και αρωγός του αναπηρικού κινήματος, υλοποιώντας και διεκπεραιώνοντας κάθε εύλογο αίτημα του.

Αποφασίζεται ομόφωνα:

Ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου κ.Καραλής Νίκος να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στα ΜΜΕ.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ.

 

Ψήφισμα του ΔΣ του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας για τον θάνατο του Δημήτρη Παυλή

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ΑμεΑ Ν.Αρκαδίας συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση την Τετάρτη 3.6.2020 με αφορμή τον αδόκητο θάνατο του τέως Δημάρχου Τρίπολης ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΥΛΗ.

Ο Δήμαρχος καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του, υπήρξε αρωγός και συμπαραστάτης στο αναπηρικό κίνημα, υλοποιώντας κάθε λογικό αίτημά του.

Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα:

Εκπρόσωποί του να εκφράσουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

Να δημοσιευθεί το παρόν στα ΜΜΕ Ν.Αρκαδίας

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ.

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ

 

Σύλλογος Καφεστιατόρων Αρκαδίας

Έφυγε σήμερα από κοντά μας ο Δημήτρης Παυλής, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάπτυξη της Τοπικής Επιχειρηματικότητας και επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο της Εστίασης.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Καφεστιατόρων Αρκαδίας εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια προς την οικογένειά του και τους οικείους του.
 
Σύλλογος Λογιστών - Φοροτεχνικών Νομού Αρκαδίας
 

Το Δ.Σ και τα μέλη του  Συλλόγου Λογιστών - Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Αρκαδίας αποχαιρετά με θλίψη και σεβασμό τον αγαπητό και εξαίρετο  συνάδελφο και φίλο Δημήτρη Παυλή και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά και τους οικείους του.

Καλό παράδεισο

 

Νομαρχιακή Επιτροπή Κινήματος Αλλαγής Αρκαδίας

Με μεγάλη θλίψη από την δυσαναπλήρωτη απώλεια αποχαιρετάμε ένα δικό μας άνθρωπο , η διαδρομή και η δράση του οποίου σημάδεψαν την πολιτική , κοινωνική, οικονομική και αυτοδιοικητική ζωή του τόπου μας. Ο Δημήτρης Παυλής ξεχώριζε για πολλά , χαρακτηριστική όμως ήταν η εργατικότητα , η δημοκρατικότητα και το ήθος του. Ο Δημήτρης έφυγε αλλά αφήνει πίσω του ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στην πόλη και στο νομό μας. Υπηρέτησε με αρχές, με αξίες , με ήθος και ευγένεια , την Αυτοδιοίκηση το Επιμελητήριο και συλλογικούς φορείς.

Κέρδισε δίκαια με πολλή προσωπική δουλειά την εκτίμηση και το σεβασμό συμπολιτών , συνεργατών και πολιτικών από όλους τους χώρους. Η ζωή του ήταν γεμάτη από αγώνες και μάχες: Για ιδανικά, αξίες ,αρχές και για την πρόοδο του τόπου μας.

Eκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

 Καλό ταξίδι Δημήτρη…..

 

ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η Χορωδία ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ,

εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια

 του εκλιπόντος  τέως  Δημάρχου Τρίπολης Δημήτριου Παυλή

Για το Δ.Σ

Η πρόεδρος

Ευγενία Αντωνίου

 

ΔΕΥΑΤ

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στην ΔΕΥΑ Τρίπολης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του, για τον πρόωρο θάνατο του πρώην Δήμαρχου και πρώην Πρόεδρου του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Τρίπολης Δημήτρη Παυλή.

Στην οικογένεια του και στους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τον πρόωρο χαμό του.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του, συνεργαστήκαμε για το καλό των δημοτών στη ΔΕΥΑ Τρίπολης.

Το Σωματείο εργαζομένων αποφάσισε αντί για στεφάνι να καταθέσει 100ευρώ στο «Χαμόγελο του παιδιού»

Καλό ταξίδι Δήμαρχε.

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                   Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ Β. ΜΑΝΔΡΩΝΗΣ                                                               ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

 

ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συλλυπητήριο μήνυμα του Προέδρου της ΚΤΕΛ Νομού Αρκαδίας Α.Ε. για τον θάνατο του τέως Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή

 Η ΚΤΕΛ Νομού Αρκαδίας Α.Ε. εξέδωσε το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα του Προέδρου της κ. Νίκου Κουτσόγιωργα εκπροσωπώντας και το Δ.Σ. της εταιρείας:

«Με βαθιά θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε τον χαμό του φίλου και τέως Δημάρχου Δημήτρη Παυλή. Ο Δημήτρης Παυλής καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του ως Δήμαρχος Τρίπολης επέδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την επίλυση των προβλημάτων της ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Α.Ε. και υπήρξε πάντοτε αρωγός θέσεων που εξυπηρετούσαν τα γενικά συμφέροντα της ΚΤΕΛ.

Θαυμαστό παράδειγμα η ανανέωση του δικτύου των Αστικών γραμμών που εξυπηρετούνται από την εταιρεία μας, και τόσα άλλα.

Πράγματι θα μας λείψει πρώτα ως άνθρωπος και φίλος και βέβαια από τα κοινά της πόλης.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και στο Δήμο Τρίπολης

                                                  Νίκος Κουτσόγιωργας

Πρόεδρος ΚΤΕΛ ΑΡΚΑΔΙΑΣ»

 

Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α Ν. Αρκαδίας

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α Ν. Αρκαδίας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για το πρόωρο θάνατο του τέως Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή.
Ο Δημήτρης Παυλής ξεχώριζε για την μαχητικότητα, το δυναμισμό και το θάρρος του. Υπηρέτησε το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης με ευαισθησία, ευσυνειδησία, εντιμότητα και εργατικότητα, είχε άψογη συνεργασία με τους υπαλλήλους του Δήμου και τους προσέφερε αγάπη και στήριξη.

1. Να εκφράσει την βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του, 2. Να παραστεί αντιπροσωπεία του Συλλόγου στην εξόδιο ακολουθία,
3. Να κατατεθεί στεφάνι και
4. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό και ηλεκτρονικό τύπο του Νομού.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΡΙΝΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ

 

 “Τρίπολη – Πρωτεύουσα το Μοριά”

Η παράταξη “Τρίπολη – Πρωτεύουσα το Μοριά” αποχαιρετά συντετριμμένη τον επικεφαλής της Δημήτρη Παυλή, που δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή, παλεύοντας ηρωικά για μήνες με την επάρατη νόσο.

Όλοι εμείς κρατάμε τη δυναμική πορεία της ζωής σου, την ξεχωριστή σου προσωπικότητα, τη μοναδική ηγετική σου φυσιογνωμία, τις αρχές και το ήθος σου, την αφοσίωσή σου στα κοινά και στα ιδανικά σου, τους έντιμους και σκληρούς αγώνες σου για ένα καλύτερο Δήμο Τρίπολης και συνεχίζουμε, έχοντας τα πια ως οδοδείκτες στην περαιτέρω πορείας μας…

Να είσαι σίγουρος πως το έργο που άφησες πίσω σου και για το οποίο δούλεψες σκληρά, θα κάνει την Τρίπολη – την Πρωτεύουσα του Μοριά, αυτή που πάντα οραματιζόσουν… μια πόλη με επίκεντρο τον πολίτη… μια πόλη ανθρώπινη και σύγχρονη…

Αγαπημένε μας Δημήτρη,

Αδερφέ, Φίλε και Συνοδοιπόρε μας…

Σε ευχαριστούμε για όλα… Καλό παράδεισο…

ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙΣ.

 

Ανδρέας Λυκουρέντζος

«Λυπούμαι ειλικρινά, για την πρόωρη απώλεια του Δημήτρη Παυλή, ο οποίος πάλεψε με ψυχικό σθένος τη δοκιμασία της υγείας του.

Γνωριστήκαμε στο πεδίο της πολιτικής και μας συνέδεσε αμοιβαίος σεβασμός.

Η προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα στην Τρίπολη,της οποίας διετέλεσε Δήμαρχος,είναι σημαντική.

Εκφράζω Ειλικρινή Συλληπητήρια στην οικογένειά του και τους στενούς συνεργάτες του».

 

Ανδρέας Λυκουρέντζος, πρόεδρος ΕΛΓΑ

 

ΚΕΔΕ

 

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος αποχαιρετά τον Δημήτρη Παυλή, πρώην Δήμαρχο Τρίπολης:

Ένας άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης «έφυγε» χθες από κοντά μας. Ο Δημήτρης Παυλής, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 61 ετών. Ο Δημήτρης Παυλής ψηφίστηκε Δήμαρχος Τρίπολης το 2014 και ολοκλήρωσε τη θητεία του το 2019. Στο παρελθόν είχε διατελέσει Πρόεδρος της Κοινότητας Αρτεμισίου, που ήταν και η γενέτειρά του.

Ο Δημήτρης Παυλής είχε έντονη πολιτική και κοινωνική δραστηριότητα στην περιοχή της Αρκαδίας και προώθησε τις πολιτιστικές δραστηριότητες. Το 2009 ήταν πρώτος επιλαχών του ΠΑΣΟΚ στις βουλευτικές εκλογές.

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος εκφράζει τα συλλυπητήρια των μελών της προς την οικογένειά του.

Δρομείς BC

Η Διοίκηση και τα μέλη του συλλόγου μας εκφράσουν θερμα συλλυπητήρια προς την οικογένεια Δημήτρη Παυλή....
Και αναγνωρίζουν με ευγνωμοσύνη τη συνεισφορά του στον αθλητισμό.

ΕΟΣ Τρίπολης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Τρίπολης, μετά το άκουσμα της ξαφνικής απώλειας του τέως Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή, έχοντας συνεργαστεί σε πολλά επίπεδα επί της Δημαρχίας του, σε κοινές δράσεις για την ανάπτυξη του τόπου μας και σε πρωτοβουλίες του Συλλόγου στις οποίες στάθηκε αρωγός, εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήριά του τόσο στην οικογένεια του όσο και στους οικείους του.

Γιώργος Ρουμελιώτης

Καλό Παράδεισο φίλε Δημήτρη, Δήμαρχε. Η πορεία σου και η προσφορά σου στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και στον εμπορικό και επιχειρηματικό τομέα της Αρκαδίας σημαντική και αδιαμφισβήτητη, η απουσία σου αφήνει μεγάλο κενό. Είναι τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί σου, υποχρέωση όλων μας να τιμήσουμε και να συνεχίσουμε όλα όσα δημιούργησες. Θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους.
Γιώργος Ρουμελιώτης
τ Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την απώλεια του τ. Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και τ. Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή. Μιας σημαντικής προσωπικότητας της επιμελητηριακής κοινότητας και της αυτοδιοίκησης, ενός επιτυχημένου και δραστήριου Ανθρώπου, ο οποίος απέδειξε έμπρακτα την αγάπη του για τον επιχειρηματικό κόσμο της Αρκαδίας και ολόκληρης της Πελοποννήσου.

Η συμβολή του στην προώθηση και τον εκσυγχρονισμό θεμάτων και διαδικασιών που άπτονται στην επιχειρηματική κοινότητα, υπήρξε καθοριστική. Ως έγκριτος οικονομολόγος και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας τίμησε με τη παρουσία και τη δράση του το Θεσμό.

Τον αποχαιρετούμε με συγκίνηση, αναγνωρίζοντας ότι η προσφορά του δεν πρόκειται να λησμονηθεί.  

Εκ μέρους του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

 

Βαγγέλης Ξυγκώρος

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

 

Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών ο Δημήτρης Παυλής, πρώην Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και Δήμαρχος Τρίπολης και νυν δημοτικός σύμβουλος Τρίπολης.

 Ανέπτυξε δραστήρια κοινωνική δράση από διάφορες θέσεις μέσω του επιμελητηριακού θεσμού, της τοπικής αυτοδιοίκησης και του ΟΚΑΝΑ και συμμετείχε σε πολιτιστικές δράσεις στο Νομό Αρκαδίας.

Άνθρωπος ενεργητικός που τίμησε με τη δράση του τον τόπο του και την Πελοπόννησο.

Η επιμελητηριακή κοινότητα χαιρετά ένα άξιο μέλος της.

Για το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Παναρίτης

Τέως Δήμαρχος Γλυφάδας

Έφυγε από κοντά μας ο Δημήτρης Παυλής. Ένας μαχητής της δημόσιας ζωής που σημάδεψε την πολιτική και κοινωνική ζωή της Αρκαδίας για πάνω από τριάντα χρόνια. Μαχητής, γνώστης, οξυδερκής με ηγετικά προσόντα προσέφερε στην επιχειρηματική και πολιτική ζωή τόσο σαν πρόεδρος του Επιμελητηρίου όσο και σαν Δήμαρχος Τρίπολης. Αποχαιρετώ ένα δημοκράτη αγωνιστή και δυναμικό πατριώτη που με τιμούσε με την φιλιά του.Ως Δήμαρχος της ιδιαίτερης πατρίδας μου, των Αραχαμιτών, υπήρξε αρωγός σε κάθε πρόβλημα που προέκυπτε. Κρίμα για τον τόπο ο πρόωρος θάνατος , είχε πολλά να δώσει ακόμη .

Καλέ μου φίλε καλό ταξίδι.

Κώστας Κόκκορης πρ. Δήμαρχος Γλυφάδας.

 

Παναρκαδικός

 

Το απερχόμενο διοικητικό της ομάδας του συμβούλιο του Παναρκαδικού με ανακοίνωση εκφράζει τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του πρώην Δημαρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναρκαδικού

"Το απερχόμενο Δ.Σ. του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΑΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του αγαπημένου φίλου και παλιού παράγοντα της ομάδας Δημήτρη Παυλή.

Ο Δημήτρης Παυλής τόσο ως φίλαθλος, όσο και ως Δήμαρχος Τρίπολης ήταν πάντα εκεί, βγαίνοντας πάντα μπροστά σε όλες τις δύσκολες στιγμές της ομάδας μας, παρέχοντας έμπρακτα τη στήριξή του.

Ευχόμαστε ο Θεός να του χαρίσει ανάπαυση σώματος και ψυχής και ως μέλη του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ σε αυτή την δύσκολη στιγμή είμαστε δίπλα στην οικογένειά του.

Καλό παράδεισο Δήμαρχε!

Με εκτίμηση το απερχόμενο Δ. Σ."

 

Δήμος Μεγαλόπολης

Η απώλεια του Δημήτρη Παυλή, πρώην Δημάρχου Τρίπολης, προκαλεί βαθύτατη θλίψη στον κόσμο της Τρίπολης αλλά και όλης της Αρκαδίας.

  Η συμβολή του στον επιχειρηματικό και αυτοδιοικητικό χώρο ήταν αναμφισβήτητα σημαντική και είχε σαφώς να προσφέρει  ακόμα περισσότερα στην Αρκαδία.           

Ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους στους οικείους του.

 

Εκ του Δήμου

Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης

Ο Δημήτρης Παυλής στάθηκε δίπλα στον Εμπορικό Σύλλογο Αρκαδίας από όποια θέση κι αν υπηρέτησε. Και ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και ως Δήμαρχος Τρίπολης. Λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας αλλά και λόγω της ενασχόλησης του με τα κοινά είχε βαθιά γνώση της αγοράς και των προβλημάτων των εμπορικών επιχειρήσεων. Με τη συνδρομή του διαχρονικά στις προσπάθειες μας σαν Εμπορικός Σύλλογος άφησε το αποτύπωμα του για όσα καταφέραμε. Αυτή η συνεργασία αποτελεί για εμάς παρακαταθήκη για το μέλλον. Ο Εμπορικός Σύλλογος Αρκαδίας εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Για το Δ.Σ. Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Ν. Μαντάς

 

 

Γεωργία Παναγοπούλου - Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης

Ο Δημήτρης Παυλής, τέως Δήμαρχος Τρίπολης,
Οικονομολόγος,τ.Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και Δημοτικός μας Σύμβουλος Επικεφαλής Παράταξης, δεν είναι πια κοντά μας. "Έφυγε" νικημένος από τον καρκίνο. Ο Δημήτρης Παυλής, υπήρξε ένας συνεπής αγωνιστής της ζωής, με δυναμική συνεισφορά σε κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες, μέσ' απ' το ΠΑΣΟΚ, τα Επιμελητήρια και το Δήμο Τρίπολης, όπου υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια στις αρχές του. Ο θάνατός του αφήνει την Τρίπολη φτωχότερη και γεμίζει θλίψη την οικογένεια και όλους εμάς... Συλλυπητήρια και καλή δύναμη σε όλους

 

 

Δημήτρης Βόσνος - Επικεφαλής παράταξης Για την Τρίπολη

Φίλε Δημητρη.
Μας φεύγεις σήμερα πολύ νωρίς
,γεμίζοντας όλους μας αβάσταχτο πόνο ...

Οι δρόμοι μας συναντήθηκαν από τα φοιτητικά μας χρόνια στη Θεσ/κη, στη συνέχεια, βρεθήκαμε σαν επαγγελματίες, σαν συνεργάτες, και σαν φίλοι επιστρέφοντας και δραστηριοποιουμενοι μαζι και οι δυο στη πόλη μας .
Κυρίως όμως συναντηθηκαμε σε εναν πολύπλευρο αγώνα , με ένα μεγάλο όραμα , για την αυτοδιοίκηση, τη πόλη μας Και το Δήμο Τρίπολης με τα χωριά του .

Νιώθω την ανάγκη να εκφράσω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά σου, στην άξια γυναίκα σου Νότα, στα υπέροχα παιδιά σου και να τους ευχηθώ, κουράγιο και καλή δύναμη.
Η απώλειά σου αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στον τόπο μας, τον τόπο που αγάπησες, για τον οποίο αγωνίστηκες.
Η συμβολή σου ήταν αναμφισβήτητα μεγάλη.

Φίλε Δημήτρη.
Σου εύχομαι καλό ταξίδι.
Δημήτρης Βόσνος

 

Συλλυπητήριο μήνυμα του Γραμματέα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Επικρατείας, Πάνου Σκουρλέτη, για τον θάνατο του Δημήτρη Παυλή

Στο πρόσωπο του πρώην Δημάρχου Τρίπολης, Δημήτρη Παυλή, που «έφυγε» πρόωρα, αποχαιρετούμε έναν συνεπή αυτοδιοικητικό ο οποίος εργάστηκε φιλότιμα για τον τόπο του και άφησε πίσω του σημαντικό έργο.

Ήταν ένας προοδευτικός άνθρωπος, ιδιαίτερα δραστήριος στα πεδία της κοινωνίας και της πολιτικής, με τον οποίο είχα άψογη και εποικοδομητική συνεργασία, κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως υπουργός Εσωτερικών.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ  ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗ ΧΑΡΙΤΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΥΛΗ

H απώλεια του Δημήτρη Παυλή αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην πόλη της Τρίπολης που υπηρέτησε και τίμησε ως Δήμαρχος, αλλά και συνολικά στον χώρο της Αυτοδιοίκησης.

Είχα την τιμή ως Υπουργός Εσωτερικών να συνεργαστώ μαζί του και να μοιραστώ τις αγωνίες και τους αγώνες του για την πόλη που ακούραστα υπηρέτησε.

Εκφράζω από καρδιάς τα συλλυπητήρια μου προς την οικογένεια και τους οικείους του.

Αλέξης Χαρίτσης

Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ν. Μεσσηνίας - Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΥΛΗ

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής ( Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ ) Τρίπολης με αφορμή το θάνατο του Δημήτρη Παυλή εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος τονίζοντας ότι το κενό που αφήνει πίσω του είναι δυσαναπλήρωτο. Τόσο η δυναμική προσωπικότητα του Δημήτρη Παυλή όσο και η προσφορά του στον τόπο είναι αδιαμφισβήτητα.Υπηρετώντας την ιδιαίτερη πατρίδα του από πολλές θέσεις ευθύνης ( Επιμελητήριο Αρκαδίας, Δήμο Τρίπολης κ.α. ) ο Δημήτρης Παυλής απέδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη της Αρκαδίας και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.Πάντα συνεργάσιμος και διαλλακτικός με όλους τους θεσμικούς φορείς ενδιαφερόταν για το αποτέλεσμα στην πράξη και είχε ως προτεραιότητά του τη συνένωση των δυνάμεων αυτού του τόπου.Ο Δημήτρης Παυλής έφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι αλλά θα παραμείνει πάντα δίπλα μας η εικόνα του, το χαμόγελό του και κυρίως το έργο και το όραμά του για την Αρκαδία που τόσο αγάπησε. Δήμαρχε, Πρόεδρε, συνάδελφε, φίλε Δημήτρη καλό ταξίδι.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γιώργος Δημητρόπουλος

 

 

 

ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων Σ.Ε.Γ.Α.Σ.  Περιφέρειας Πελοποννήσου εκφράζει τα ειλικρινά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος τ. Δημάρχου Τρίπολης Δημητρίου Παυλή .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κ. ΒΙΝΑΤΣΕΛΑΣ                  Γ. ΚΟΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ           

 

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του τέως Δημάρχου αγνού φιλάθλου και φίλου του συλλόγου μας Δημήτρη Παυλή .

Το Δ.Σ. του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΙΝΑΤΣΕΛΑΣ                                       ΜΑΧΗ ΜΠΟΡΑ

 

 

 

Η Π.Ε.Δ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, αποφάσισε ομόφωνα:

Εκφράζει τη βαθιά  θλίψη  και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του προέδρου και των  μελών           της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων   στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Να παραστεί ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο στην τελετή της κηδείας  του.
Να κατατεθεί  στεφάνι στη σορό του.
Να επιδοθεί το ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος και στα ΜΜΕ .

 

Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου

Καμπόσος Δημήτριος

Δήμαρχος Άργους- Μυκηνών

 

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΕΒΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΥΛΗ

Με οδύνη πληροφορηθήκαμε χθες βράδυ το χαμό του επιστήθιου φίλου μας Δημήτρη Παυλή. Με τον Δημήτρη μας συνέδεσε επί μία εικοσαετία μια πολύπλευρη φιλία και συνεργασία στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών, και σε δράσεις στο Δήμο Τρίπολης για την ανάπτυξη του τόπου μας  με όραμα, στρατηγική και μαχητικότητα που υπερέβαινε τα τετριμμένα. Στην πολυκύμαντη ζωή του κέρδισε μάχες απίθανων δυσκολιών, άνοιγε δρόμους εκεί που άλλοι θα εγκατέλειπαν.

Φίλε Δημήτρη, είχαμε όλοι μία ελπίδα ότι με τη δύναμη και την μαχητικότητα που είχες θα  νικούσες και το ΄΄θηρίο΄΄ αλλά δεν τα κατάφερες. Άφησες όμως πίσω σου μια παρακαταθήκη που πρέπει να την ολοκληρώσουμε και αυτά θα έχουν την σφραγίδα σου, αυτά θα θυμίζουν στις επόμενες γενιές ότι η ενασχόληση με τα κοινά θέλει όραμα, τόλμη, μαχητικότητα και ανιδιοτέλεια.                                                   Καλό ταξίδι φίλε Δημήτρη.

Με οδύνη συλλυπούμαι την οικογένεια του, την  λατρεμένη του σύζυγο Νότα και τα αγαπημένα του παιδιά Γεωργία και Ανδρέα.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ

Δημήτρης Παυλής: In memoriam

Η συγκρότηση, το ανοιχτό πνεύμα και οι ευρύτερες ανησυχίες του Δημήτρη Παυλή, τον οδήγησαν στην ενασχόληση  με τα δημόσια πράγματα.

Υπηρέτησε  με ορθολογισμό, δυναμισμό, διεκδικητικότητα και συνέπεια τόσο τον επιμελητηριακό θεσμό όσο και την τοπική αυτοδιοίκηση. 

Η  μνήμη του Δημήτρη Παυλή, δεν θα χαρακτηρίζεται  μόνον από την απουσία λήθης, αλλά από την ενεργό ανάμνηση για έναν άνθρωπο που άφησε το αποτύπωμά του στο πέρασμα της ζωής και στην πορεία της ιδιαίτερης πατρίδας μας.

Καλό σου ταξίδι, αγαπητέ Δημήτρη.

Γιώργος Παπαηλιού

Βουλευτής Αρκαδίας-ΣΥΡΙΖΑ

Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος

Πρόεδρος ΟΕΒΕΑ

 

 

Με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκα την απώλεια του αγαπημένου φίλου και εκλεκτού συναδέλφου Δημήτρη Παυλή που έφυγε πρόωρα από κοντά μας.

Υπήρξε ένας άνθρωπος με όραμα, αρχές και ιδανικά, με έντονη πολιτική και κοινωνική δράση και υπηρέτησε με συνέπεια την Τρίπολη και την Αρκαδία.

Τον αποχαιρετώ με συγκίνηση, εκτίμηση και σεβασμό.

Εκ μέρους του Δήμου Γορτυνίας, εκφράζω στους οικείους του, στην οικογένειά του, στο Δήμο Τρίπολης και στους συνεργάτες του, τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια.

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΑΡ. ΚΟΥΛΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

Γενικός Γραμματέας

Περιφερειακής Ένωσης Δήμων

Πελοποννήσου

 

Συλλυπητήριο μήνυμα του Ν.Π.Δ.Δ. για το θάνατο του Δ. Παυλή

Το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης αποχαιρετά τον πρώην Δήμαρχο Τρίπολης Δημήτριο Παυλή που πρόωρα έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της 3ης Ιουνίου 2020 και εκφράζει τα θερμότατά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του για τον αδόκητο χαμό του. Αξιολογώντας την πολλαπλή προσφορά του συμπατριώτη μας Δημητρίου Παυλή στον τόπο μας, την πολιτική του διαδρομή και τη συνεισφορά του στην οικονομική και κοινωνική ζωή της περιοχής μας, και με δεδομένο ότι ο Δήμος μας συνηθίζει να τιμά σημαντικές προσωπικότητες του τόπου με την διάθεση χώρου για την κατασκευή τάφου σε περίοπτη θέση του Δημοτικού Κοιμητηρίου Τρίπολης, το Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης, λαμβάνοντας υπόψη και την εισήγηση προς το Νομικό Πρόσωπο του Δημάρχου κ. Τζιούμη Κωνσταντίνου, έλαβε απόφαση για τη δωρεάν παραχώρηση ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ στο Δημοτικό Κοιμητήριο Αγίας Τριάδας του Δήμου Τρίπολης. Στη διαδρομή προς την τελευταία του κατοικία θα τον συνοδέψει η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης, τιμής ένεκεν για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στα κοινά. Καλό Ταξίδι …

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης Κούρος Ηλίας

 

 

Εκφράζουμε τη λύπη μας για το θάνατο του πρώην Δημάρχου Τρίπολης, Δημήτρη Παυλή, ενός έντιμου και πιστού υπηρέτη της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο οποίος προσπάθησε για μια καλύτερη ποιότητα ζωής για τους συμπολίτες του.

Τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο Πρόεδρος                                                 Η Γενική Γραμματέας

Ιωάννης Αγγελάκος                                                 Νικολία Φρέντζου

 

 

Ανακοίνωση τοπικού Συμβουλίου Αρτεμισίου.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Αρτεμισίου, εκφραζουν τη θλίψη τους για το πρόωρο χαμο του συγχωριανού και φίλου Δημήτριου Παυλη. Η απώλεια του αφήνει δυσαναπληρωτο κενο σε όλο το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ένας άνθρωπος οραματιστής που έδωσε όλο του το είναι για το καλό του τόπου του. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους. 
Ας ειναι η μνήμη του αιώνια.

 

«ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ»

Ο Πελοποννησιακός Σύλλογος Κυλικείων δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απρόσμενη απώλεια του τέως Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή.

Ο Δημήτρης Παυλής προσέφερε στον τόπο μας πολλά και στάθηκε πάντα δίπλα μας, παρέχοντας την πολύτιμη βοήθειά του στο Σύλλογό μας, στηρίζοντας κάθε μας δράση και αίτημα.

Τον ευχαριστούμε πολύ για όλα.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Για τον Σύλλογο,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Θ.ΜΠΟΤΣΩΝΗΣ

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Ενας καλός φίλος , ήρεμος άνθρωπος ,ήπιων τόνων, εκλεκτός και ευγενής συμπολίτης μας, πέρασε στην αιωνιότητα και με την ιδιότητά του ως τ. Δήμαρχος της πόλης μας . Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του .

Η Ένωση Τριπολιτών Αττικής εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος τέως Δημάρχου Τρίπολης Δημητρίου Παυλή.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.