Σύλλογος Καφεστιατόρων Αρκαδίας: Καμία απόφαση για κλείσιμο της εστίασης 16 - 22 Σεπτεµβρίου

Σύλλογος Καφεστιατόρων Αρκαδίας: Καμία απόφαση για κλείσιμο της εστίασης 16 - 22 Σεπτεµβρίου

Σεπτέμβριος 15, 2020 - 08:28
3 σχόλια

Με αφορμή κάποια δημοσιεύµατα και ανακοινώσεις που αναφέρονται σε επικείµενη απεργιακή κινητοποίηση στο Κλάδο της Εστίασης από τις 16 έως και τις 22 Σεπτεµβρίου, ο Σύλλογος Καφέ-Εστιατόρων Αρκαδίας θέλει να ενηµερώσει τα µέλη του και το κοινό ότι ουδέποτε έλαβε τέτοια απόφαση και δεν σχετίζεται καθόλου µε αυτά.

Οµοίως και η Πανελλήνια Οµοσπονδία µας ΠΟΕΣΕ η οποία είναι και ο επίσηµος θεσµικός φορέας της Εστίασης Πανελλαδικά, µε το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε στις 8 Σεπτεµβρίου, κράτησε αποστάσεις και κάλεσε τα µέλη της σε συσπείρωση, απο µονώνοντας "αυτόκλητους δήθεν σωτήρες" οι οποίοι ανακοινώνουν γενικό Lock down.

Με εκτίµηση,

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΦΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΕΚΕΤΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


3 Σχόλια

13:46 δεν είμαστε όλοι σαν εσένα να έχουμε χωμένα λεφτά από τους γέρους μας και δεν διοριστήκαμε με έναν τενεκέ τυρί σαν εσένα .Εχουμε δάνεια και παιδιά να μεγαλώσουμε .

Μιζεροπουλε 13:46 καλη η μ@@@@@α μπροστα στον υπολογιστη σου αλλα να ξερεις δεν γνωριζεις κοσμο ετσι. ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΓΡΑΣΟ ΣΤΙΣ ΠΑΛΑΜΕΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.