Σύλλογος Καφεστιατόρων Αρκαδίας: Ανεπανόρθωτες ζηµιές στην εστίαση λόγω της πανδηµίας

Σύλλογος Καφεστιατόρων Αρκαδίας: Ανεπανόρθωτες ζηµιές στην εστίαση λόγω της πανδηµίας

Δεκέμβριος 02, 2020 - 10:25
1 σχόλια

Επιστολή που αφορά στη μίσθωση ακινήτων για τα τέκνα-εξαρτώμενα μέλη Επαγγελματιών που φοιτούν σε Ιδρύματα Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε περιοχές εκτός της Π.Ε. μόνιμης κατοικίας των έστειλε ο Σύλλογος Καφεστιατόρων Αρκαδίαςστους βουλευτές Αρκαδίας.

"Παρακαλούμε να προβείτε σε παρεμβατικές ενέργειες που θα ενισχύσουν τους επαγγελματίες σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας που είναι οι επιχειρήσεις Εστίασης κλειστές με Κυβερνητική εντολή" αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή.

Η επιστολή:

Αξιότιµε κύριε Υπουργέ, αξιότιµοι κύριοι Βουλευτές του νο µού Αρκαδίας, σας ενηµερώνουµε ότι έχουμε γίνει αποδέκτες έντονων διαµαρτυριών από πολλά µέλη µας για τη τροπολογία που αναφέρεται στη μίσθωση ακινήτων για την κάλυψη στεγαστικών αναγκών τέκνων - εξαρτώμενων µελών, τα οποία φοιτούν σε ιδρύµατα τριτοβάθµιας εκπαίδευσης εκτός του τόπου µόνιµης κατοικίας των.

Η τροπολογία αφορά εργαζόµενους σε επιχειρήσεις πληγείσες οικονοµικά βάσει της απόφασης του Υπουργού Οικονοµικών -λόγω της εµφάνισης και διάδοσης του κορωνο΄ι΄ού- των οποίων έχει ανασταλεί προσωρινά η σύµβαση εργασίας.

Μάλιστα λόγω των αναστολών αυτών προβλέφθηκε έκπτωση των ενοικίων έως και 40%.

Οι επιχειρηµατίες του Κλάδου της Εστίασης έχοντας υποστεί ανεπανόρθωτες ζηµιές λόγω της πανδηµίας και έχοντας τα καταστήµατα τους κλειστά, αντιµετωπίζουν δυσκολίες στο να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και θεωρούν ότι θα πρέπει να συ µπεριληφθούν κι αυτοί στην τροπολογία. Ο αποκλεισµός τους άλλωστε δεν συνάδει και µε το αναγκαστικό κλείσιµο των καταστηµάτων που έγινε µε Κυβερνητική απόφαση και εντολή.

Για τους λόγους αυτούς παρακαλούµε θερμά για την παρέµβαση σας, που θα έχει σαν σκοπό την ενίσχυση των επιχειρηµατιών της Εστίασης και κατ' επέκταση των οικογενειών τους.

Με εκτίµηση,

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΦΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΕΚΕΤΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

εχει γουστο μετα απο αυτο να δουμε ανακοινωση απο το ΔΣ των εμπορων ,αλλα σιγα μη ξυπνησουν αυτοι,ο υπνος θρεφει τα μωρα και ο ηλιος...............

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.