Συγκλονιστικός ο Κουρμπέλης: Έστω κι ένα παιδί να βρεθεί…

Συγκλονιστικός ο Κουρμπέλης: Έστω κι ένα παιδί να βρεθεί…

Μάιος 26, 2020 - 18:30
0 σχόλια

Με αφορμή τις δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Εξαφανισμένων Παιδιών, στις οποίες συμμετείχε ο Παναθηναϊκός, ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και επισήμανε την σημασία να αναδειχτεί το πρόβλημα των παιδιών που αγνοούνται, ενώ αναφέρθηκε και στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Κουρμπέλης στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ

Για την Παγκόσμια Μέρα Εξαφανισμένων Παιδιών: «Γνωρίζουμε όλοι και από την ομάδα μας έχουν ενημερώσει. Ο Παναθηναϊκός έχει και κοινωνικές ευθύνες, έχει σημαντικό ρόλο. Ακόμα κι ένα παιδί από τα χιλιάδες που αγνοούνται να βρεθεί, από τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, θα είμαστε όλοι πολλοί χαρούμενοι».

Για τον αριθμό παιδιών που χάνονται κάθε χρόνο - ειδικά στις ΗΠΑ που είναι πάνω από 300.000: «Είναι πολύ λυπηρό αυτό. Αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να μπεις στο πρόβλημα και μακάρι να μην μπει κανείς σε αυτό».

Για την προετοιμασία των παικτών για την επιστροφή στη δράση: «Προσπαθούμε, δουλεύουμε για να ανταπεξέλθουμε. Είναι πρωτόγνωρες οι συνθήκες. Προπονούμαστε όλοι μαζί και πάλι».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.