Συγχαρητήρια Τσιαμούλου στους επιτυχόντες μαθητές

Συγχαρητήρια Τσιαμούλου στους επιτυχόντες μαθητές

Αύγουστος 28, 2020 - 11:50
6 σχόλια

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες μαθητές, που με θέληση και κόπο κατέκτησαν το στόχο τους, κάνοντας το πρώτο βήμα  για την προσωπική και επαγγελματική τους ανέλιξη.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης οι γονείς και οι καθηγητές τους , οι οποίοι μέσα σε μια εξαιρετικά δύσκολη  συγκυρία, μπόρεσαν να τους εμψυχώνουν, να τους  στηρίζουν και να τους μεταδίδουν τη γνώση.

 Στους μαθητές που δεν κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους που είχαν θέσει, ευχόμαστε  καλή δύναμη για μια νέα προσπάθεια που θα τους οδηγήσει στην επιτυχία. Η επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις δεν είναι η μοναδική ευκαιρία για πρόοδο, καθώς η ζωή επιφυλάσσει δοκιμασίες αρκετές και εκπλήξεις.

 

Η ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ SOCIAL MEDIA

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Και ποιος ακριβώς είναι αυτός ο κύριος (ή ο οποιοσδήποτε άλλον σαν κι αυτόν) που πρέπει να δημοσιεύονται και να προωθούνται τα μηνύματα και οι ευχές του; Είναι κάποιος πρώην δήμαρχος ή έστω ο νυν; Ένας απλός δημοτικός σύμβουλος είναι, ίσον τίποτα δηλαδή. Να στείλω τότε κι ένα ευχετήριο μήνυμα της μάνας μου για τους επιτυχόντες μαθητές, γιατί θέλει να συγχαρεί τα παιδιά και δεν βρίσκει τρόπο

Φωτογραφικό στιγμιότυπο "τον είχα ψιλοπάρει και μόλις ξύπνησα" ή "γιατί με ξύπνησες πρωί μέσα στον ύπνο το βαρύ"

Νίκο πές στην ομάδα των δελτίων τύπου να μην αντιγράφει ατάκες από αλλού! Μία απλή αναζήτηση στο google να κάνει κάποιος με την τελευταία παράγραφο, θα δει παρά πολλές σελίδες και ανακοινώσεις προηγούμενων ετών. Δημιούργησε και κάτι δικό σου, όχι μόνο αντιγραφή από άλλους..... Τα ίδια κάνεις και στις άλλες δουλειές;

Νικολάκη απο την στιγμή που αρραβωνιάστηκε με τον Σμυρνιώτη τελείωσες για πάντα. Ολα τα αλλα ειναι λόγια μα αγαπιόμαστε.

Δεν μου λες ρε petit Nicolas μόνος σου το έγραψες ή στο υπαγόρευσε ο μπανάνας; Ποια ομάδα εργασίας ρε μαύρε; Η πολλή εργασία σε έφαγε, γι' αυτό την (ξανα)ρούφηξες κι εσύ τη μπανάνα σου. Καμία εντύπωση δεν μας κάνει που τακίμιασες με τον Γιάγκο. Αρέσει και στους δύο σας το ίδιο φρούτο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.