Super Cup Αρκαδίας στο γήπεδο του Παναρκαδικού

Super Cup Αρκαδίας στο γήπεδο του Παναρκαδικού

Σεπτέμβριος 06, 2022 - 12:52
5 σχόλια

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του Super Cup Αρκαδίας ανάμεσα στον Κυπελλούχο Ερμή Μελιγούς και τον Πρωταθλητή Πανθυρεατικό όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Αρκαδίας.

Αναλυτικά

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας Super Cup μεταξύ του πρωταθλητή Α’ Αρκαδίας 2021-22 Πανθυρεατικού και του Κυπελλούχου Αρκαδίας 2021-22 Ερμή Μελιγούς θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 16.30 στο Δημοτικό Γήπεδο Παναρκαδικού στην Τρίπολη.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Για γέλια και για κλάματα ο ορισμός του σούπερ καπ στο γήπεδο του Παναρκαδικού ... Πως και δεν άσκησε βέτο ο φροντιστής του γηπέδου?? Άδειο θα είναι το γήπεδο η βενζίνη έχει φτάσει 2,5€ ποιοι από το μεσόγειο και τη μελιγου θα θέλουν Τετάρτη μεσημέρι να χαλάσουν 50 βενζίνη για να πάνε να κάτσουν στα τσιμέντα του Παναρκαδικού για εξέδρα?? Βάλτε το στη Κυνουρία το τελικό ρεεμονο αυτοί αγαπάνε το ποδόσφαιρο και θα έχει 1000 άτομα μέσα αλλά εκεί στην Επς τα έχετε καταστρέψει όλα...

Έρχεται

Πάλι έκανε την πατάτα της η ΕΠΣ Αρκαδίας έχει δίκιο ο παραπάνω σχολιαστής αν γινόταν ο αγώνας στο Άστρος θα κόβατε πάνω από 1000 εισιτήρια ενώ τώρα ούτε 10. Απορώ ποιος παίρνει τις αποφάσεις.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.