Στους 33 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στην Τρίπολη τη Δευτέρα

Στους 33 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στην Τρίπολη τη Δευτέρα

Μάιος 23, 2021 - 13:45
0 σχόλια

Καλοκαιρινές θερμοκρασίες θα επικρατησουν την εβδομάδα που ξεκινά αύριο Δευτέρα στη χώρα μας. Στην Τρίπολη ο υδράργυρος θα φθάσει στους 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Μεγαλόπολη στους 32 βαθμούς Κελσίου.

Η άνοδος της θερμοκρασίας  είναι το βασικό χαρακτηριστικό του καιρού σήμερα, Κυριακή και αύριο, Δευτέρα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου, με το θερμόμετρο να φτάνει έως και τους 35 βαθμούς σε περιοχές της χώρας.

Συγκεκριμένα, σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει καλός και ζεστός καιρός, με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις κατά τόπους και κατά περιόδους.

Περαιτέρω άνοδος αναμένεται τη Δευτέρα, με τις μέγιστες θερμοκρασίες τις μεσημεριανές ώρες να είναι κατά μέσο όρο 6-7 βαθμούς υψηλότερες σε σχέση με τις μέγιστες θερμοκρασίες του Σαββάτου, φτάνοντας τοπικά και στους 35 βαθμούς Κελσίου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.