Στο Ψυχιατρικό Τμήμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη (pics,vid)

Στο Ψυχιατρικό Τμήμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη (pics,vid)

Σεπτέμβριος 20, 2021 - 13:52
11 σχόλια

Στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης βρέθηκε τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου η υφυπουργός Υγείας, αρμόδια για τα θέματα Ψυχικής Υγείας Ζωή Ράπτη, με αφορμή την παραλαβή των νέων κλινών στο Ψυχιατρικό Τμήμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.

Η υφυπουργός συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο των Κτιριακών Υποδομών (ΚτΥπ Α.Ε) Τ. Κατσίπο, τον διοικητή του νοσοκομείου Α. Τζανή, μέλη του διοικητικού συμβουλίου, την διευθύντρια του Τμήματος, τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ξεναγήθηκε στο Ψυχιατρικό Τμήμα και είδε από κοντά τον νέο εξοπλισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τμήμα Παιδιών και Ενηλίκων δημιουργήθηκαν χώροι αναψυχής, για τα άτομα που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Σε δηλώσεις της η υφυπουργός μίλησε  τις κλίνες ενηλίκων και τις κλίνες παιδιών που έφτασαν στο Νοσοκομείο ενισχύοντας έτσι την κλινική για να παρέχονται καλύτερες υπηρεσίας ψυχικής υγείας.

Η κυρία Ράπτη την συνεχάρη τη διοίκηση του νοσοκομείου, την  ΚτΥπ και την περιφέρεια για το έργο.

Όπως αποκάλυψε η κυρία Ράπτη, κατάγεται από την Αρκαδία, τονίζοντας ότι θα βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους της υγείας, με στόχο την ενίσχυση του σχεδιασμού και την υλοποίησης τέτοιων έργων.

Ο κ. Τζανής ευχαρίστησε την κυρία Ράπτη για την αρωγή του Υπουργείου Υγείας και την ενίσχυση του ΓΝΤ.

«Από αύριο στο Ψυχιατρικό Τμήμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης μπορούμε να εξυπηρετούμε όλη την Πελοπόννησο και εμείς θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να ανεβάσουμε το νοσοκομείο ακόμα ψηλότερα»

 

Video: 

Στην Τρίπολη η υφυπουργός ψυχικής υγείας


11 Σχόλια

το θεμε δεν ειναι μονο τα κτιρια αλλα και οι γιατροι που θα δουλεψουν μεσα σε αυτα τα κτιρια...υπαρχουν γιατροι?????

Να μιλάνε για Ραν Ταν Πλαν αυτοί που έχουν ακόμα για αρχηγό τον Λέσβο-Μυτιλήνη και την στροφή 360 μοιρών. Αξία ανεκτίμητη.

Δεν έχω πάει Λέσβο, ούτε Μυτιλήνη, έχω όμως την τύχη να κυβερνιέμαι από τον Ραν Ταν Πλαν αυτοπροσώπως!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.