Στο Άστρος ο Κώστας Βλάσης: Η κατάσταση του κορωνοϊού στην περιοχή είναι ελεγχόμενη (pics,vid)

Στο Άστρος ο Κώστας Βλάσης: Η κατάσταση του κορωνοϊού στην περιοχή είναι ελεγχόμενη (pics,vid)

Ιανουάριος 29, 2021 - 11:32
3 σχόλια

Το Κέντρο Υγείας Άστρους επισκέφθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου.

Ο κ. Βλάσης, όπως είπε σε δηλώσεις του, βρέθηκε στο Άστρος και στο Κέντρο Υγείας προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά «πόσο καλή δουλειά γίνεται».
Ο κ. Βλάσης δήλωσε: «Δυστυχώς και εδώ στα μέρη μας χτύπησε ο κώδωνας του κινδύνου. Ήταν χαρά μου να βρεθώ σήμερα εδώ, στο Κέντρο Υγείας του Άστρους, για να δω πόσο καλή δουλειά γίνεται εδώ, όλων των γιατρών αλλά και των συνεργατών, υπό την καθοδήγηση της κυρίας Περδικάκη. Έχουν γίνει πάνω από 800 τεστ.

Η κατάσταση του κορωνοϊού στην περιοχή είναι ελεγχόμενη, και είμαι εδώ για να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσοι στον χώρο της Υγείας δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους νυχθημερόν».

Ακόμα, ο κ. Βλάσης υπογράμμισε: «Είναι ευτυχής συγκυρία ειδικά για το Άστρος το γεγονός ότι ο καλός φίλος υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης είναι δικό μας παιδί, και έχει το ένα του μάτι πάντα εδώ. Είμαστε εδώ να βοηθήσουμε για όσο χρειαστεί, και με το εμβόλιο πολύ σύντομα θα πάρουμε στα χέρια μας την ελευθερία μας».

Πηγή: astrosnews.gr
 

Video: 

AstrosNews.gr Eπίσκεψη Κώστα Βλάση στο Κέντρο Υγείας Άστρους


3 Σχόλια

ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ Κ. ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ . ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ Ο ΒΛΑΣΗΣ ; ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ .

Εχεις καταλάβει πάντως οτι τελείωσες μαζί με τον Αντώνη και πως ο Κοντοζαμάνης είναι εργαλείο διαρκείας για τον Μητσοτάκη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.