Στο Άστρος και την Τρίπολη η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας

Στο Άστρος και την Τρίπολη η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας

Μάιος 21, 2021 - 11:54
0 σχόλια

Στην Αρκαδία θα φιλοξενηθεί τον Ιούνιο η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος.

Η εναρκτήρια εκδήλωση θα γίνει στις 25 Ιουνίου 2021 στη Βόρεια Κυνουρία και συγκεκριμένα στο Άστρος και στον ιστορικό χώρο της Β' Εθνοσυνέλευσης όπου τον Απρίλιο του 1823, διακηρύχθηκε πανηγυρικά η πίστη των Ελλήνων στην ανεξαρτησία και τη συνέχιση του Αγώνα με κάθε θυσία.

Αν και το πρόγραμμα της εκδήλωσης δεν είναι επίσημο ακόμα, να αναφέρουμε ότι το Σάββατο 25 Ιουνίου το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια εκδήλωση κατά την οποία θα γίνουν οι τοποθετήσεις των επισήμων, ενώ στη συνέχεια θα παρατεθεί δείπνο.

Την επόμενη μέρα λόγω έλλειψης συνεδριακού χώρου στο Άστρος, η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων θα συνεχιστεί στην Τρίπολη.

Η Ολομέλεια θα φιλοξενηθεί από τους Δήμους Βόρειας Κυνουρίας και Τρίπολης, ενώ το επίσημο πρόγραμμα και οι επίσημοι προσκεκλημένοι θα μπορέσουν να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.