Στήριξη των σχολικών κοινοτήτων των Επαγγελματικών Λυκείων με 222 ψυχολόγους

Στήριξη των σχολικών κοινοτήτων των Επαγγελματικών Λυκείων με 222 ψυχολόγους

Νοέμβριος 24, 2020 - 20:30
0 σχόλια

Συνεχίζοντας τη στήριξη στην Επαγγελματική Εκπαίδευση, και στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ-Υποστήριξη σχολικών μονάδων ΕΠΑΛ», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) του ΕΣΠΑ 2014-2020, στελεχώνουμε Επαγγελματικά Λύκεια όλης της χώρας, καθώς και τη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων, με ψυχολόγους. Συγκεκριμένα, το σχολικό έτος 2020-2021 ενισχύουμε τις σχολικές μονάδες των ΕΠΑΛ, προσλαμβάνοντας 222 ψυχολόγους.

Ιδιαίτερα εν μέσω πανδημίας και δη εξ αιτίας των πρωτόγνωρων συνθηκών που δημιουργεί η παραμονή παιδιών και γονέων στο σπίτι λόγω έκτακτων μέτρων περιορισμού του κορωνοϊού, η ψυχοκοινωνική και γνωστική υποστήριξη των μαθητών, η δημιουργία δικτύων υποστήριξης καθώς και σχετικές συμπληρωματικές δράσεις κρίνονται ως απολύτως αναγκαίες.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.