Στην πρώτη γραμμή του Ελληνικού ποδοσφαίρου η Αρκαδική διαιτησία

Στην πρώτη γραμμή του Ελληνικού ποδοσφαίρου η Αρκαδική διαιτησία

Μάρτιος 19, 2021 - 15:52
0 σχόλια

Η Αρκαδική διαιτησία πιστή στην παράδοση της ήταν και παραμένει στην πρώτη γραμμή του Ελληνικού ποδοσφαίρου έχοντας τα δικά της παιδιά στο κορυφαίο επίπεδο για μία ακόμα χρονιά έστω και αν αυτή έχει σημαδευτεί από την πανδημία.

Στην Super League ο διεθνής διαιτητής Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος ανήκει στην ελίτ της Ελληνικής διαιτησίας όντας στις κορυφαίες σφυρίχτρες στην χώρα μας ενώ σταθερή αξία είναι ως βοηθός ο Τρύφωνας Πετρόπουλος με την δική του ξεχωριστή πορεία με τον Κώστα Τριανταφύλλου έχει και αυτός ανέβει επίπεδο.

Από κει πέρα έχουμε στην Super League 2 τον πάντα σταθερό Χρήστο Βεργέτη αλλά και τον Ηλία Κόκκορη που κάνει την εμφάνιση του στο κορυφαίο επίπεδο ενώ υπάρχει και ο Λεωνιδιάτης βοηθός Δημήτρης Κυρίος που είναι στους πίνακες της κατηγορίας.

Δεδομένο θα πρέπει να θεωρηθεί επίσης ότι με την πιθανή επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας στις 4 Απριλίου αλλά και της Football League θα δούμε και άλλους Αρκάδες διαιτητές να κάνουν την εμφάνιση τους στις Εθνικές κατηγορίες.

Όλοι αυτοί στέλνουν το μήνυμα και αποτελούν ένα πολύ καλό παράδειγμα προς τα νέα παιδιά του νομού μας που θέλουν να ασχοληθούν με την διαιτησία η και με τους υπάρχοντες νεότερους του Συνδέσμου μας.

Τίποτα λοιπόν δεν είναι τυχαίο. Ο Σύνδεσμος Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας με σκληρή δουλειά, οργάνωση και με σαφές πλάνο παραμένει στο υψηλό επίπεδο και συνεχίζει να βγάζει δυνατούς διαιτητές στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.