Στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης στον δήμο Τρίπολης

Στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης στον δήμο Τρίπολης

Ιούνιος 06, 2021 - 09:00
1 σχόλια

Με σχετικές αποφάσεις του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα εντάχθηκαν στο ΠΕΠ -με συνολικό προϋπολογισμό 2.350.524,50 ευρώ- τέσσερις πράξεις ίδρυσης και λειτουργίας Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ), στο πλαίσιο του Αξονα Προτεραιότητας “Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – Ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση”.

Ειδικότερα, οι σχετικές αποφάσεις του περιφερειάρχη -που θα αναρτηθούν στην “Διαύγεια” την ερχόμενη Δευτέρα 7 Ιουνίου- αφορούν:

– Ιδρυση και λειτουργία ΣΥΔ στον Δήμο Τρίπολης, με δικαιούχο τον δήμο της αρκαδικής πρωτεύουσας (προϋπολογισμός 280.080 ευρώ).

– Ιδρυση και λειτουργία ΣΥΔ με την ονομασία “ΣΥΔ Φαίδων” στον Δήμο Τρίπολης με δικαιούχο τον δήμο της αρκαδικής πρωτεύουσας (προϋπολογισμός 464.500 ευρώ).

– Ιδρυση και λειτουργία ΣΥΔ με την ονομασία “ΣΥΔ Θέτις” στον Δήμο Τρίπολης με δικαιούχο τον δήμο της αρκαδικής πρωτεύουσας (προϋπολογισμός 569.500 ευρώ).

– Ιδρυση και λειτουργία δύο ΣΥΔ στον Δήμο Καλαμάτας, με δικαιούχο τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό νομού Μεσσηνίας (προϋπολογισμός 1.036.444,50 ευρώ).


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Οι γύφτοι δεν έχουν ανάγκη πράξεις και προγράμματα!! Υποστηρίζονται στη διαβίωσή τους μια χαρά και χωρίς αυτά απο το δήμο. Τώρα που θα έχουν και υποψήφιο στο Ψηφοδέλτιο!!!! Ε καλά μη ρωτήσετε σε ποιό. Στο γνωστό, ένα είναι το ψηφοδελτιο για πολλα πολλα χρόνια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.