Stand Up Comedy στον Παλιό Σταθμό του Τρένου στη Μεγαλόπολη

Stand Up Comedy στον Παλιό Σταθμό του Τρένου στη Μεγαλόπολη

Ιούλιος 27, 2022 - 14:32
1 σχόλια

O Δήμος Μεγαλόπολης  και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου, σας προσκαλούν στο Stand up Comedy με το Δημήτρη Χριστοφορίδη και τον Αντρέα Πασπάτη, την Πέμπτη 28 Ιουλίου στον παλιό σιδηροδρομικού σταθμού στη Μεγαλόπολη στις 21:00.

Είσοδος Ελεύθερη


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Σε ενα χωρο ΝΤΡΟΠΗΣ για καθε πολιτισμενο ανθρωπο στη μεγαλοπολη ο δημος κανει πολιτιστικες εκδηλωσεις . Ενας χωρος σημα κατατεθεν τα παλια χρονια ,ενας χωρος που ηταν σημειο αναφορας της πολης ,ενας χωρος που βρισκοταν σε καθε φωτογραφια που αφορουσε την μεγαλοπολη. Αυτος ο χωρος μετα την ολικη καταστροφη απο φωτια εδω και παρα πολλα χρονια και την πληρη εγκαταλειψη του απο τους υπευθυνους? του δημου επιλεχτηκε σαν χωρος πολιτιστικων εκδηλωσεων . Και καλα ο δημαρχος αγνοει σκοπιμα τα δεδομενα, εκεινοι που χασκογελανε παντελως αδιαφοροι στις παραστασεις τι μερος της κοινωνιας καταλαμβανουν????

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.