Στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας ο Στιβ Μπένετ (pics)

Στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας ο Στιβ Μπένετ (pics)

Ιανουάριος 23, 2023 - 20:09
0 σχόλια

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής της Super League Στιβ Μπένετ βρίσκεται στην Τρίπολη και  πιο συγκριμένα στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας στο μάθημα της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας υποδέχθηκε στα γραφεία του τον Στιβ Μπένετ που είναι Υπεύθυνος Ορισμών Αξιωματούχων Διαιτησίας Επαγγελματικών Κατηγοριών (Super League1 και Super league2) ο οποίος ήρθε μαζί με τον Ζοάο Καπέλα που είναι Υπεύθυνος VAR της ΚΕΔ ΕΠΟ και την Ελένη Λαμπαδαρίου που είναι υπεύθυνη Διοργανώσεων Ποδοσφαίρου Γυναικών.

Τους τρεις εκλεκτούς καλεσμένους υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Γεωργόπουλος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας Δήμος Αναστόπουλος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας Γιώργος Τσούκας, η Αντιπρόεδρος Ελένη Κυρίου, ο Ειδικός Γραμματέας Γιάννης Πορφύρης καθώς επίσης και τα υπόλοιπα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας.

Επίσης το παρών έδωσαν και οι δύο διεθνής Αρκάδες διαιτητές Άρης Διαμαντόπουλος και Τρύφωνας Πετρόπουλος όπως επίσης και ο Χρήστος Βεργ΄της αμφότεροι όλοι του πρωταθλήματος της Super League.

Το μάθημα με τον Στιβ Μπένετ, τον Ζοάο Καπέλα και την Ελένη Λαμπαδαρίου ήταν μια πολύ σημαντική για όλους τους διαιτητές και για τον Σύνδεσμο καθώς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να πάρουν μια γεύση από το κορυφαίο διαιτητικό επίπεδο στην χώρα μας στο κομμάτι της εκπαίδευσης.

Η ΕΠΣ Αρκαδίας και ο Σύνδεσμος Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας με σταθερά βήματα δουλεύουν μαζί με σκοπό την γενική αναβάθμιση του Αρκαδικού ποδοσφαίρου σε όλα τις βαθμίδες.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.