Σπουδαία μεταγραφική κίνηση με την Ηρώ Κουφογιάννη για την Άμιλλα

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση με την Ηρώ Κουφογιάννη για την Άμιλλα

Οκτώβριος 15, 2020 - 14:32
0 σχόλια

Μεταγραφική ενίσχυση με παίχτρια υψηλών μπασκετικων παραστάσεων που θα προσφέρει λύσεις και θα ανεβάσει την ποιότητα του ρόστερ πραγματοποίησε η ΓΕΑ Άμιλλα  Τρίπολης η οποία έκανε δική της την Ηρώ Κουφογιάννη.

Η Ηρώ Κουφογιάννη έχει γεννηθεί στις 6 Μαρτίου του 1987,έχει ύψος 1,87 και αγωνίζεται στις θέσεις κάτω από την ρακέτα και πιο συγκεκριμένα στο 4 και στο 5 και ήταν διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες των τμημάτων υποδομής της Ελλάδας.

Επιπλέον η Ηρώ Κουφογιάννη έχει αγωνιστεί και στο εξωτερικό στην Ιταλική Castel Carugate στο Μιλάνο,ομάδα Α2 στην ομάδα BBC les sangliers Wiltz του Λουξεμβούργου,ομάδα Α2 αλλά και στην Κύπρο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στην χώρα μας έχει παίξει με την φανέλα της ΜΕΝΤ του Μέγα Αλέξανδρου Θεσσαλονίκης, της Νίκης Λευκάδας, του  Ολυμπιακού Βόλου του Ιπποκράτη Κω και του Άρη και του ΑΟ Χανίων έχοντας μακρά πορεία στα παρκέ της Α1 κατηγορίας γυναικών στην Ελλάδα.

Όπως χαρακτιριστικά φαίνεται από το πλούσιο βιογραφικό και την πορεία της η Άμιιλλα έβαλε στο έμψυχο δυναμικό της μια σπουδαία παίχτρια όπως η Ηρώ Κουφογιάννη που αναμένεται να έχει τον δικό της ξεχωριστό ρόλο στην ομάδα της Τρίπολης.

Η ΓΕΑ Άμιλλα Τρίπολης από την πλευρά της καλοσωρίζει το νέο της μεταγραφικό απόκτημα την Ηρώ Κουφογιάννη στην ομάδα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.