Σπάρταθλον 2022: Αθλήτρια σταμάτησε να θηλάσει την κορούλα της

Σπάρταθλον 2022: Αθλήτρια σταμάτησε να θηλάσει την κορούλα της

Οκτώβριος 04, 2022 - 20:58
0 σχόλια

φωτογραφία amidwifek

Το Σπάρταθλον είναι ένας αγώνας διεθνούς φήμης, με συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλο τον κόσμο.

Η διαδρομή ξεκινά από τους πρόποδες της Ακρόπολης στην Αθήνα , 246 χιλιόμετρα δηλαδή μέσα σε 36 ώρες , με γραμμή τερματισμού το άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη.

Σε αυτόν τον αγώνα τρεξίματος η αθλήτρια Liz Malka σταμάτησε, για να θηλάσει την κορούλα της, αποφασίζοντας ότι αυτή την φορά οι προτεραιότητές της είχαν αλλάξει. 

Δείτε το κείμενο της με αφορμή αυτή την φωτογραφία.         

 «Αποφάσισα να αποσυρθώ στο 8,1 km.

Η αλήθεια είναι πως η καρδιά και το μυαλό μου, αυτή τη φορά, δεν είναι στην Σπάρτη, αλλά στην κόρη μου. Πριν την εγκυμοσύνη αλλά και κατά την διάρκεια του τοκετού, πίστευα πολύ βαθιά ότι θα μπορούσα να συνδιάσω την μητρότητα και τον αθλητισμό/πρωταθλητισμό. Πίστευα ότι θα μπορούσα να τα κάνω όλα μαζί...αλλά, η αλήθεια, πλέον, είναι πως η σειρά των προτεραιοτήτων μου, έχει αλλάξει ριζικά.

Ευχαριστώ πολύ όσους με στήριξαν, όσους πίστεψαν σε εμένα και συγγνώμη αν απογοήτευσα κάποιον.

Νιώθω πιο ολοκληρωμένη με αυτήν την απόφαση. Ίσως επιστρέψω στον αθλητισμό, ίσως και όχι. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, κάνω ένα διάλειμμα από μακρινούς αγώνες για να συνεχίσω..έναν άλλον, ίσως πιο σκληρό αγώνα, αυτόν της μητρότητας.»


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.