Σκάουτερ των ακαδημιών του Παναθηναϊκού στην Δυτική Ελλάδα ο Γιώργος Γούνης

Σκάουτερ των ακαδημιών του Παναθηναϊκού στην Δυτική Ελλάδα ο Γιώργος Γούνης

Φεβρουάριος 18, 2021 - 13:54
6 σχόλια

Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Παναρκαδικού Γιώργος Γούνης αναλαμβάνει ως τεχνικός σύμβουλος του δικτύου σχολών των ακαδημιών του Παναθηναϊκού για την Δυτική Ελλάδα και παράλληλα scouter για τερματοφύλακες.

Ο Γιώργος Γούνης μαζί με τον Αρκά μάνατζερ Δημήτρη Σπανό που τον εκπροσωπεί από τις αρχές του νέου χρόνου γίνεται το "μάτι" των ακαδημιών του τριφυλλιού στην Δυτική Ελλάδα με στόχο την ανεύρεση νέων ταλέντων.

Προσωπικά για τον Γιώργο Γούνη αποτελεί μια σημαντική στιγμή η ένταξη του στους scouter της πράσινης ακαδημίας αλλά και για τον Παναρκαδικό που ένας άνθρωπος του τεχνικού του επιτελείου αναλαμβάνει την θέση αυτή.

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Γούνης και ο Δημήτρης Σπανός ευχαριστούν θερμά τον υπεύθυνο δικτύου του "PANATHINAIKOS SOCCER SCHOOLS" Κώστα Αλάσσα για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο τους.

Ανακοίνωση Συνεργασίας

Η εταιρία SPORTteam, η οποία έχει αναλάβει την Οργάνωση, Ανάπτυξη και Λειτουργία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΧΟΛΩΝ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στην ΕΛΛΑΔΑ και το Εξωτερικό, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον προπονητή, κο ΓΙΩΡΓΟ ΓΟΥΝΗ.

Ο κος ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΟΥΝΗΣ, θα συνεργαστεί με την εταιρία SPORTteam,  ως εξωτερικός συνεργάτης και θα πλαισιώσει το τεχνικό επιτελείο του περιφερειακού διαμερίσματος του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΧΟΛΩΝ PSS της ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Η αθλητική του πορεία ως ποδοσφαιριστής, οι γνώσεις του, η εργατικότητα του ως προπονητής και κυρίως ο άψογος χαρακτήρας του ως άνθρωπος, μας οδήγησε αυτή την συνεργασία.

Ο κος ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΟΥΝΗΣ αναλαμβάνει ως τεχνικός σύμβουλος και προπονητής τερματοφυλάκων της ΜΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ του ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ της ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, όπου υπεύθυνος σε αυτή την περιφέρεια είναι ο κος ΘΟΔΩΡΗ ΒΑΓΓΟΠΟΥΛΟΣ.

Επίσης, ο κος ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΟΥΝΗΣ εκτελεί και καθήκοντα, scouter για τερματοφύλακες, στην ευρύτερη περιοχή της ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, για λογαριασμό της εταιρίας SPORTteam και αποκλειστικά για το ΔΙΚΤΥΟ ΣΧΟΛΩΝ PANATHINAIKOS SOCCER SCHOOLS.

Γιώργο, καλώς όρισες στην πράσινη οικογένεια των σχολών PSS.

Για την εταιρία SPORTteam

ΑΛΑΣΣΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ PSS

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Ο κάθε ένας δηλώνει σκούτερ ότι έχω κάτι προσωπικο με τον άνθρωπο αλλά ρε παιδιά οποίον να ρωτήσεις σκούτερ δηλώνει λες και δε ξέρουμε την πορεία καθενός, τουλάχιστον εκεί που σε ξέρουν, πάρα πέρα που δεν γνωρίζουν ο κάθε ένας μας μπορεί να δηλώσει ότι θέλει έτσι για να βάλουμε τα. Πράγματα σε μια σειρά και εγώ μπορώ να δηλώσω και ο οποιοσδήποτε ότι θέλω πτυχίο έχω; έβγαλα καμμια σχολή; όχι δεκαήμερη; γιατί τότε και αυτός που παίρνει πίεση είναι γιατρος

Και κάπου εδώ φαίνεται πόσο κομπλεξικοί μπορεί να γίνουν κάποιοι άνθρωποι σε αυτή την πόλη...Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας και καλό θα ήταν πριν μπείτε στον κόπο να σχολιάσετε κάτι το οποίο είναι εκτός του χώρου σας και δεν έχετε γνώση να βουτάνε την γλώσσα μέσα στο μυαλό πρώτου μιλήσετε...Ο Παναρκαδικος είναι τυχερός που έχει τον κύριο γουνη και όλοι ξέρουμε τον χαρακτήρα του από που έχει περάσει σαν αθλητής και την δουλειά που προσφέρει στον χώρο αυτό!

ασε ρε μεγαλε που θα μας κανεις υποδηξεις λες και δε ξερουμε τι ρολο βαραει καθε ενας σε αυτη την πολη λες και εχουμε τον μετρ σε καθε θεση αε ολα οτι δηλωσεις εισαι απλα εκει που δεν γνωριζουν

Γι'αυτό σε αυτή την πόλη είστε ένα χαλί μαύρο ακόμα και όταν ένας άνθρωπος κάνει την εξαίρεση και κάνει κάτι το διαφορετικό που εσείς μπορείτε να κάνετε πάτε να τον φάτε με την κομπλεξικοτητα που κουβαλάτε τόσα χρόνια και γι'αυτό δεν θα πάτε ποτέ ένα βήμα μπροστά

Σαν αθλητη δεν τον γνωρισα αλλα σαν Ανθρωπος ειναι σοβαρος και Αγαπαει αυτο που κανει.Καλη επιτυχια στην νεα του αποστολη και μακαρι να βγαλει ταλεντακια απο την πολη μας ,να ακουσουμε και κανεναν καλο λογο για αυτη την πολη ,γιατι βλεπω απο τα σχολια η μιζερια και η κακια περρισευει εδω...

Παιδιά εγώ που τον ξέρω τον άνθρωπο είναι ένας εξαιρετικός προπονητής δουλευταρας εξαιρετικός άνθρωπος αλλά το λάθος είναι ότι βρίσκεται σε λάθος πόλη.Πως να πάει το Αρκαδικό ποδόσφαιρο μπροστά αφού μια ζωή όλοι είναι παντωγνωστες σαυτη τη πόλη όλοι έχουν άποψη και η ουσία αυτή που υπάρχει ένα τίποτα στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο.Συγχαρητηρια στον κύριο Γουνη απλά τον ευχαριστούμε .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.