Σχέδιο για υποχρεωτικό τεστ στους ανεμβολίαστους για τα μέσα μαζικής μεταφοράς

Σχέδιο για υποχρεωτικό τεστ στους ανεμβολίαστους για τα μέσα μαζικής μεταφοράς

Ιούλιος 05, 2021 - 11:40
9 σχόλια

«Ηδη υπάρχει ένα σχέδιο για τις μετακινήσεις με μέσα μαζικής μεταφοράς (τρένα, ΚΤΕΛ, μετρό) με τη χρήση rapid test ή PCR, όχι self test» εξήγησε ο καθηγητής Νίκος Σύψας τονίζοντας ότι η μετάλλαξη Δέλτα, η οποία βρίσκεται προ των πυλών, θα μολύνει όλους όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο.

Ο Νίκος Σύψας υποστήριξε ότι από το συγκεκριμένο μέτρο, αν και όποτε προχωρήσει, πιθανότατα θα εξαιρούνται οι πολίτες που μετακινούνται με το ιδιωτικό τους ΙΧ, με συνέπεια να μη χρειάζεται να επιδεικνύουν αρνητικό τεστ.

Ακόμα, αναφέρθηκε και στην υποχρεωτικότητα των εμβολίων τονίζοντας ότι «δεν γίνεται να κάνουμε τα εμβόλια υποχρεωτικά. Χρειάζεται η συναίνεση γιατί έχουν άδεια προσωρινή, όταν οι εταιρείες πάρουν κανονική άδεια τότε το ξαναβλέπουμε».

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Τι μπανταβομάρες είναι αυτές! Και το λέω ως εμβολιασμένος. Γιατί δεν γίνονταν τέτοια τεστ και τον χειμώνα για ΜΜΜ; Περισσότερα κρούσματα είχαμε τότε. Από πρακτικής άποψης είναι αδύνατο να ελεγχθεί. Στην Αθήνα, τις ώρες αιχμής μπαινοβγαίνουν στα ΜΜΜ χιλιάδες κόσμος. Πώς θα ελέγχεται αυτός και χωρίς να υπάρχει καθυστέρηση; Δειγματοληπτικά; Αστεία πράγματα.

Το κυκλοφοριακό κομφούζιο το σκέφτηκαν οι άριστοι (άχρηστοι) ; Κούλη : "η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι... αλλά και να φαίνεται" Εσύ είσαι κακομαθημένος, απλά!

Ναι ρε σεις , γιατί τόσα χρόνια όλα στα μμμ ήταν τέλεια . Αλλά ξέχασα , πάλι η δεξιά φταίει και για αυτό .

19:01 Μόνο και μόνο το γεγονός ότι και συ ο ίδιος την αποκαλείς...δεξιά λέει πολλά. Το "δεξιά" το χρησιμοποιούν απαξιωτικά όσοι θέλουν να υποννοήσουν ότι το συγκεκριμένο κόμμα το έχουν για τ' αρχ@@@ τους. Κατά κόρον χρησιμοποιούνταν στις προεκλογικές συγκεντρώσεις κυρίως του ΠΑΣΟΚ, όπου όλοι φώναζαν εν χορώ: "ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά". Στις μέρες μας βέβαια με τους ά(χ)ριστους του Κούλη του Μωϋσή, της υπέρκομψης Μαρέβας και του σούπερμαν Χατζηδάκη, ο λαός ξέχασε τι σήμαινε (και τι εξακολουθεί να σημαίνει) δεξιά. Ας ελπίσουμε ότι θα το ξαναθυμηθεί πριν να είναι πολύ αργά

@19:43 - Μόνο απολιθώματα της ιστορίας λένε ακόμα για "δεξιά". Ο μόνος πολιτικός διαχωρισμός πλέον είναι περισσότερο κράτος και λιγότερο κράτος. Σε όλο τον πλανήτη το ερώτημα έχει απαντηθεί.

Απολίθωμα της Δεξιάς είσαι εσύ Παύλο με τα ρατσιστικά σου σχόλια τόσα χρόνια, για κάθε τι, μη Δεξιό! Σου θυμίζω το "ποιος κυβερναει αυτο τον τόπο" του εθνάρχη σας...

Παύλο ο διαχωρισμός για λιγότερο ή περισσότερο κράτος, ενδιαφέρει εσένα και τους ομοίους σου που είσαστε έλαχιστη μειοψηφία. Η πλειοψηφία του Λαού είναι η εργατική τάξη (αλήθεια η Μεσαία τάξη που κοπτόταν προεκλογικά ο Κούλης τι κάνει; ). Την εργατική τάξη την ενδιαφέρει το κοινωννικό κράτος και η κοινωνική δικαιοσύνη.

@23:35 - Αγαπητέ, δεν υπάρχει λαός. Υπάρχουν μόνο πολίτες, με δικαιώματα και υποχρεώσεις. Ελάχιστη μειοψηφία είναι το 5,3% που παίρνει το ΚΚΕ. Ακόμα στον πόλεμο των τάξεων έχεις μείνει; Για να υπάρχει κοινωνικό κράτος χρειάζεσαι χρήματα. Για να έχεις χρήματα και κοινωνική δικαιοσύνη χρειάζεσαι φιλελευθερισμό. Αυτό που αντιπροσωπεύει ο Μητσοτάκης. Για αυτό είναι πρώτος μακράν στις δημοσκοπήσεις.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.