Σε ποια Γυμνάσια θα φοιτήσουν οι απόφοιτοι Δημοτικών Σχολείων της Τρίπολης

Σε ποια Γυμνάσια θα φοιτήσουν οι απόφοιτοι Δημοτικών Σχολείων της Τρίπολης

Ιούλιος 30, 2021 - 21:03
13 σχόλια

Καθορισμός τομέων Γυμνασίων – Γενικών Λυκείων Τρίπολης

Αποφασίστηκε ο διαχωρισμός της πόλης σε τομείς βάσει κριτηρίων Δημοτικών Σχολείων για την εγγραφή των μαθητών στα τρία Γυμνάσια της πόλης ως εξής:

 Γυμνάσιο Τρίπολης

Δημ. Σχολεία Τρίπολης

1ο Γυμνάσιο Τρίπολης

3ο, 5ο, 6o,10ο

3ο Γυμνάσιο Τρίπολης

2ο, 4o, 7o 9ο, Νεστάνης

4ο Γυμνάσιο Τρίπολης

1ο, ,8ο, 11ο, 12o

Οι απόφοιτοι των τριών Γυμνασίων της Τρίπολης εγγράφονται στα Τέσσερα Γενικά Λύκεια της πόλεως σύμφωνα με την χωροταξία και τις κείμενες διατάξεις

Οι διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων του Δ.Δ. Τρίπολης παρακαλούνται όπως μεριμνούν για την αποστολή των απολυτήριων τίτλων των τελειοφοίτων των Σχολείων τους σε σχολική μονάδα σε εφαρμογή του ανωτέρου διαχωρισμού.

Υπάρχει δυνατότητα μετεγγραφής για λόγους ανωτέρας βίας (παιδαγωγικής, κοινωνικής, οικογενειακής κ.λ.π.) μεταξύ των Γυμνασίων εφ΄ όσον δεν καταστρατηγείται το πνεύμα του ανωτέρω διαχωρισμού δηλαδή της ισοκατανομής των μαθητών ανά Γυμνάσιο.

Οποιαδήποτε άλλη απόφαση της Δ.Δ.Ε. Αρκαδίας που αφορά στην κατανομή σε τομείς παύει να ισχύει.

Η παρούσα ισχύει από το σχολικό έτος 2021-2022. 

Ειδήσεις: 

13 Σχόλια

Απαράδεκτη η απόφαση ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗΣ, του Διευθυντή της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπ. Αρκαδίας, παρόλο που έχει ήδή αποφασιστεί η κατανομή εδώ και 5 μήνες, έχουν σταλεί οι απολυτήριοι τίτλοι στα γυμνάσια εδώ και έναν μήνα και οι οικογένειες έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους για τα επόμενα μαθητικά χρόνια. Μαθητές με μόνιμη κατοικία που βρίσκεται δίπλα στο Γυμνάσιο να αναγκάζονται να μετακινηθούν σε άλλο σχολείο. Κακός προγραμματισμός και λανθασμένη διαχείριση του διευθυντή της υπηρεσίας.

Απαράδεκτος είναι ο πρώην διευθυντης και νυν συνταξιούχος που δεν φρόντισε να κάνει τις αλλαγές με τη δημιουργία του προτύπου. Τον ρώταγαμε και μας καροιδευε ότι θα φροντίσει να αλλάξει την αποφαση. ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ

Έφυγε νύχτα ο προηγούμενος με τόσες παραλείψεις και αδικιες. Πάνε οι καιροί των κομματικών. Θα περάσει καιρός να γλιτώσουμε από τον παραγοντισμο και τη δολοπλοκια της παρεουλας

Λανθασμένη ήταν η απόφαση του Σελιμη να γίνεται η κατανομή των μαθητών στα γυμνασια με τα δημοτικά αποφοίτησής ενώ προβλέπεται, και όπως γίνεται σε όλους τους νόμους, η κατανομή να γίνεται με βάση τη διεύθυνση κατοικίας. Αλλά σε όλα ανάποδος. Μόνο μπερδέματα έχει δημιουργήσει. Έφυγε άρον άρον για να σωθει

Όλα τελευταία στιγμή, δουλειές του ποδαριού. Να είναι το σχολείο δίπλα σου κι εσύ να πρέπει να πας το παιδί στην άλλη άκρη της πόλης!

Γι αυτο πηρε συνταξη ο πρωην ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ. Τα είχε κανει θαλασσα.. προτυπο, αλλαγες στην κατανομη μαθητων, υπεραριθμιες, μετακομιση..τα φορτωσε στους αλλους και μαζι με την παρεα του τωρα κελαηδουν. Δεν του εφταιγε μονο ο Καλαματιανος Περιφερειαρχης. Ειχε θεματα ΑΝΟΙΧΤΑ και οι κολλητοι του τωρα στεναχωριουνται.

Στο καλό και να είσαστε βέβαιοι ότι δεν θα λείψει σε κανένα Άλλωστε ήδη οι κολλητοί προσκυνούν το Μπιστολα

Όταν δηλώνετε άλλες διευθύνσεις για να πάτε τα παιδιά σας σε άλλα σχολεία από αυτό που υπάγεστε είναι καλά. Τώρα που με βάσει της λανθασμένης διεύθυνσης που έχετε δηλώσει πάνε τα παιδιά σας και στο ανάλογο σχολείο δε σας αρέσει.

Την άρπαξες την κλωτσιά γιωργίκο, και έφυγες νύχτα, τώρα κλαίνε τα καβουράκια έρμα και ορφανά. Τώρα που ξεκαβαλίκεψες ποιός θα σε χαιρετήσει???

Δεν διορθώνεις μια λανθασμένη απόφαση με μια άλλη λανθασμένη απόφαση. Κανένα από τα παραπάνω σχόλια δεν βοηθάει σε τίποτα, ως συνήθως.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.