Σαρώνει ο «Λέανδρος» Μπαράλες

Σαρώνει ο «Λέανδρος» Μπαράλες

Ιανουάριος 18, 2021 - 09:43
0 σχόλια

Η κακοκαιρία «Λέανδρος» έφερε χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια, ο Χερόνιμο Μπαράλες φέρνει για τον Αστέρα Τρίπολης γκολ, ασίστ και σημαντική συμμετοχή στον τρόπο με τον οποίο παίζει η ομάδα του.

Ο Αργεντινός φορ μετράει 8 γκολ όντας δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος της Super League και 3 ασίστ έχοντας ο ίδιος άμεση επιρροή σε 11 από τα 17 συνολικά τέρματα που έχει πετύχει αυτή την σεζόν ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι αριθμοί φανερώνουν με τον πιο τρανταχτό τρόπο την φανταστική χρονιά που πραγματοποιεί με την κιτρινομπλέ φανέλα ο Χερόνιμο Μπαράλες μιας και είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της πορείας μέχρι στιγμής.

Ο «Λέανδρος» μπορεί να σαρώνει την χώρα με τα χιόνια του όμως ο «Χέρο» σαρώνει μέσα στα γήπεδα τις αντίπαλες άμυνες έχοντας διπλό ρόλο αυτό του εκτελεστή και όπως είδαμε και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό του δημιουργού.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.