Σαμπράκος: Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε ένα μεγάλο μέρος της χαμένης τουριστικής περιόδου (vid)

Σαμπράκος: Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε ένα μεγάλο μέρος της χαμένης τουριστικής περιόδου (vid)

Ιούνιος 04, 2020 - 14:04
3 σχόλια

Η Αρκαδία είναι από τους τόπους που έχουν καταγράψει μόλις δύο κρούσματα του κορωνοϊού, συνεπώς ο νομός μας θεωρείται ασφαλής για τους επισκέπτες, αναφέρει σε δηλώσεις του  ο  κ. Ιωάννης Σαμπράκος, πρόεδρος του Τμήματος Τουρισμού του Επιμελητήριου Αρκαδίας.

Φαίνεται ότι ο εσωτερικός τουρισμός θα είναι ο κυρίως τουρισμός της περιοχής. Έτσι στον Έλληνα τουρίστα θα πρέπει να απευθυνθούμε.

Ο κ. Σαμπράκος επεσήμανε ότι σαφώς υπάρχει «πάγωμα» στις κρατήσεις και ότι όλη η επιχειρηματική κοινότητα ευελπιστεί πως από τα μέσα Ιουλίου θα υπάρξει ανάκαμψη, έτσι ώστε να σωθεί ένας μέρος της τουριστικής περιόδου.

Τα ξενοδοχεία της Αρκαδίας είναι έτοιμα, τα πρωτόκολλα έχουν ήδη διανεμηθεί με στόχο όλοι οι επισκέπτες να είναι ασφαλείς στα καταλύματα της περιοχής, τόνισε.

Υπάρχει μια γενικότερη αισιοδοξία ότι θα καταφέρουμε να κερδισουμε ένα μεγάλο μέρος της χαμένης τουριστικής περιόδου του 2020.

Ως τουριστικό τμήμα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας βρισκόμαστε σε συνεργασία με τους επιχειρηματίες για να κάνουμε προβολή της Αρκαδίας και σε συνεργασία με την περιφέρεια, με στόχο να ενταχθούμε στο γενικότερο πλάνο προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, έτσι ώστε η Αρκαδία να πάρει το δικό της μερίδιο από την καμπάνια που θα γίνει, επεσήμανε, τέλος, ο κ. Σαμπράκος.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Σαμπράκος: Θα καταφέρουμε να κερδίσουμε ένα μεγάλο μέρος της τουριστικής περιόδου


3 Σχόλια

Περιφερειάρχης Μεσσηνίας Νίκας. Σήμερα στην ΕΡΤ με υπερπαραγωγή διαφήμισε την Καλαμάτα. Οχι την έδρα της περιφερειας. Όσοι το είδαν θα κατάλαβαν πολλα. Μεταξύ αυτών ότι θα θάψει την άλωση της Τριπολιτσάς το 2021.!

ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ........ΒΛΕΠΕΙΣ "ΝΙΚΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.