Ρεσιτάλ χολής για τον Παπαδόπουλο

Ρεσιτάλ χολής για τον Παπαδόπουλο

Μάρτιος 21, 2021 - 21:57
3 σχόλια

Ο Νίκος Παδόπουλος είναι ο ήρωας της συγκλονιστικής αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό αφού με δικό του γκολ στο 97' χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του στην πρεμιέρα των play off του πρωταθλήματος της Super League.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης είχαμε και τρίτο ημίχρονο στα αποδυτήρια με στιγμές έντασης όταν ο Νίκος Παπαδόπουλος πήγε προς τα πράσινα αποδυτήρια προκειμένου να ζητήσει συγγνώμη στον Σωκράτη Διούδη, για κάποια πράγματα που ο ίδιος είπε κατά τη διάρκεια του αγώνα στα τελευταία λεπτά.

Ωστόσο σχόλια και δημοσιεύματα ρίχνουν λάδι στην φωτιά αφού στάζουν χολή κατά του τερατοφύκαλα του Αστέρα Τρίπολης αναφορικά με στιγμές όπου η ένταση ενός αγώνα και οι υψηλοί παλμοί δημιουργούν τα δικά τους δεδομένα.

Μάλιστα πράσινες οπαδικές σελίδες στα social media βρίζουν και απειλούν τον Νίκο Παπαδόπουλο αναφορικά με τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" την Κυριακή 21 Μαρτίου σε ένα ανεπανάληπτο παιχνίδι μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Νίκος Παπαδόπουλος σε όλη του την ποδοσφαιρική καριέρα έχει αποδείξει το ήθος και την προσωπικότητα του σε μια μέρα που θα μείνει για πάντα στην μνήμη του μιας και έγραψε ιστορία.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Έτσουξε τους βάζελους και με βάση τα τρολάκια τους κάνουν πολύ θόρυβο για να φοβηθούμε.......γιατί; και ο κροταλίας θόρυβο κάνει για να φοβίσει τα υποψήφια θύματά του........

Υπάρχει και βίντεο με το ήθος του Παπαδόπουλου από Λαμία Παναθηναικός κρατάει η κολώνια του! Δεν έτυχε, πέτυχε

Και μόνο ότι πήγε να ζητήσει συγγνώμη ο Παπαδόπουλος στα αποδυτήρια δείχνει το ήθος του και την ευγενική αμυλλα. Τώρα , αν δεν ξέρουν οι παίχτες του Παναθηναϊκού να χάνουν είναι άλλο θέμα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.