Πυρόπληκτοι από την Μεγαλόπολη και το Γύθειο σε ξενοδοχείο της Τρίπολης με την αρωγή του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (pics,vid)

Πυρόπληκτοι από την Μεγαλόπολη και το Γύθειο σε ξενοδοχείο της Τρίπολης με την αρωγή του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (pics,vid)

Αύγουστος 06, 2021 - 22:53
1 σχόλια

Σε ξενοδοχείο της Τρίπολης θα φιλοξενηθούν πυρόπληκτοι από την περιοχή της Μεγαλόπολης, που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους λόγω πυρκαγιάς.

Δέκα χωριά έχουν εκκενωθεί στοn δήμο Μεγαλόπολης, αλλά προληπτικά, επειδή οι φλόγες έχουν περάσει μέσα από το χωριό τους και έχουν προκαλέσει καταστροφές.

Λίγο μετά τις 22:00 οι κάτοικοι από τα χωριά του δήμου Μεγαλόπολης, ακόμα και από το Γύθειο, έφτασαν με λεωφορείο, με τα ιδιωτικά τους οχήματα στην πλατεία Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο που θα τους φιλοξενήσει.

Την υποδοχή έκαναν ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης κ. Μαντάς. Το Επιμελητήριο Αρκαδίας έλαβε την πρωτοβουλία να φιλοξενήσει τους πολίτες οι οποίοι βρίσκονταν μακριά από τα σπίτια τους, λόγω εντολής που έλαβαν για εκκένωση από το 112.

Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε και αν χρειαστεί κάποιος πολίτης φιλοξενία το επιμελητήριο θα είναι δίπλα του, δήλωσε ο κ. Τρουπής.

Σε τέτοιες στιγμές πρέπει να είμαστε μαζί, αλληλέγγυοι

Η κούραση των ανθρώπων που έφτασαν μετά από μία δύσκολη μέρα στην Τρίπολη ήταν μεγάλη και όπως δήλωσαν οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες και ευχήθηκαν κανείς ξανά στην ζωή του να μην χρειαστεί να ζήσει τέτοιες καταστάσεις.

Οι πολίτες της Μεγαλόπολης ευχαρίστησαν το Επιμελητήριο για την φιλοξενία και ανέβηκαν να ξεκουραστούν στα δωμάτιά τους.

Χωρίς να γνωρίζουν τι θα απογίνει και ποια θα είναι η εξέλιξη με το μέτωπο της πυρκαγιάς, απομακρύνθηκαν από την περιοχή και εγκατέλειψαν τις περιουσίες τους με μαύρη καρδιά όπως μας είπαν, θέλοντας να προστατέψουν την ζωή την δική τους και της οικογένειάς τους.

 

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Το επιμελητήριο Αρκαδίας δίπλα στους πυρόπληκτους


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του ΚΑΠΗ Μεγαλόπολης για την φιλοξενία μας μετά τη εκκένωση του χωριού μας Παραδείσιων.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.