Πτώση ΙΧ σε γκρεμό στο δρόμο καρμανιόλα Άστρους - Λεωνιδίου με θανάσιμο τραυματισμό

Πτώση ΙΧ σε γκρεμό στο δρόμο καρμανιόλα Άστρους - Λεωνιδίου με θανάσιμο τραυματισμό

Ιανουάριος 03, 2023 - 21:43
1 σχόλια

φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε την Τρίτη 3 Ιανουαρίου στον δρόμο «καρμανιόλα» Άστρους - Λεωνιδίου. Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο δυστυχώς έρχεται να προστεθεί σε αυτά που έχουν συμβεί σε αυτό τον δρόμο. 

Ένα όχημα ΙΧ, στο οποίο επέβαινε ζευγάρι έπεσε σε γκρεμό μετά από το Αρκαδικό χωριό με μία γυναίκα να τραυματίζεται θανάσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι καταγόταν από την Νότια Κυνουρία ενώ στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Δείτε την ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Φωτογραφία αρχείου από EUROKINNISI

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Λυπάμαι για τον άτυχο οδηγό αλλά οι δρόμοι δεν είναι καρμανιόλες! Εμείς οι οδηγοί τους κάνουμε καρμανιόλες. Γιατί δεν υπακούμε στα σήματα κυκλοφορίας αλλά και επειδή όσο μεγαλώνουμε χάνουμε την ταχύτητα αντίληψης. Μην τα φορτώνουμε όλα στους δρόμους. Κουραστήκαμε πια με αυτή την καραμέλα. Ο άλλος έτρεχε με 140 και ξαφνικά έπεσε σε τοίχο στη Νέα Κίο. Ο τοίχος έφταιγε??? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΦΤΑΙΩ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.