Πρώτη συγκέντρωση για τον Σύνδεσμο Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας (pics)

Πρώτη συγκέντρωση για τον Σύνδεσμο Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας (pics)

Σεπτέμβριος 07, 2020 - 19:45
0 σχόλια

Την πρώτη τους συγκέντρωση πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου στα γραφεία του συνδέσμου οι διαιτητές του Συνδέσμου της ΕΠΣ Αρκαδίας κάνοντας παράλληλα και το πρώτο μάθημα για την καινούρια σεζόν.

Παλιοί αλλά και νέοι διαιτητές έδωσαν το παρών με τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα με την χρήση μάσκας και αντισηπτικών.

Ο  Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας ο Δήμος Αναστόπουλος καλοσώρισε τους διαιτητές και αφού πρώτα τους ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά έκανε ειδική αναφορά στα νέα δεδομένα που θα πρέπει οι διαιτητές να ακολουθήσουν ενώ ταυτόχρονα επισήμανε πως πρόκειται για μια ιδιαίτερη ποδοσφαιρική σεζόν ζητώντας από όλους προσοχή, δουλειά και καλή συνεργασία.

Επίσης ο Δήμος Αναστόπουλος μίλησε και για το άνοιγμα της Σχολής Διατησίας τονίζοντας πως είναι ανάγκη να μπουν νέα πρόσωπα στην Αρκαδική διαιτησία αφού υπάρχει σοβαρό πρόβλημα για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά καθώς υπάρχουν πολλοί αξιολογημένοι διαιτητές σε Εθνικές κατηγορίες γεγονός που διαμορφώνει ένα καινούριο πλαίσιο για τους αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος αφού εκεί ο αριθμός διαιτητών είναι περιορισμένος.

Στην συνέχεια στους Αρκάδες διαιτητές απεύθυναν χαιρετισμό ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Γεωργόπουλος και ο  πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας Γιώργος Τσούκας.

Ακολούθως η υπεύθυνη εκπαίδευσης διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας Ελένη Κυρίου ξεκίνησε το πρώτο μάθημα προς τους διαιτητές με κεντρικό θέμα τους νέους κανονισμούς διαιτησίας που θα εφαρμοστούν από την καινούρια ποδοσφαιρική χρονιά.

Η Αρκαδική διαιτησία συνεχίζει την σπουδαία παράδοση της και παραμένει μια από τις σταθερές δυνάμεις στον χώρο με κορυφαίες «σφυρίχτρες» και διεθνής διαιτητές θέτοντας ως στόχο ένα ακόμα καλύτερο διαιτητικό μέλλον.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.