Πρόσκληση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στην «Πανηπειρωτική Έκθεση»

Πρόσκληση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στην «Πανηπειρωτική Έκθεση»

Σεπτέμβριος 25, 2021 - 16:05
0 σχόλια

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε συνέχεια της πετυχημένης προβολής και προώθησης των Αρκαδικών επιχειρήσεων στην 85η ΔΕΘ ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη με αγροδιατροφικά προϊόνταότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με τα πέντε Επιμελητήρια της Περιφέρειας θα συμμετάσχουν με περίπτερο στην έκθεση «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2021» στα Ιωάννινα.

Η έκθεση δίνει μεγάλη έμφαση στον κλάδο του τουρισμού, αναγνωρίζοντας τη σημασία της τουριστικής βιομηχανίας για τον τόπο, με κύριο μέλημα την προβολή των παραδοσιακών τοπικών προϊόντων και την προώθηση του τοπικού στοιχείου κάθε νομού.

Το Επιμελητήριο ενημερώνει όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα και επιθυμούν να συμμετάσχουν να αποστείλουν τα προϊόντα τους συσκευασμένα με την ένδειξη τόσο του περιεχομένου όσο και των στοιχείων της επιχείρησης, έως την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:00 στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21).

Πιο συγκεκριμένα: 2- 3  τεμάχια ανά είδος, μικρά δείγματα από τα προϊόντα τους (αν υπάρχουν) και έντυπο διαφημιστικό υλικό. Ανά συσκευασία θα αναγράφονται τα είδη που περιέχει.

Το Δελτίο Αποστολής να αναφέρει «Δείγματα για έκθεση Πανηπειρωτική» και να αναγράφονται τα ακόλουθα στοιχεία: 

Περιφέρεια Πελοποννήσου, Π.Ε. Αρκαδίας, Ναυπλίου 57 

ΑΦΜ: 998037420, ΔΟΥ: Τρίπολης

Υπόψη: κας Κανέλας Καράμπελα 

Σημειώνεται ότι τα προϊόντα, των Αρκαδικών επιχειρήσεων που είχαν συμμετάσχει στο περίπτερο των Επιμελητηρίων στην 85η ΔΕΘ, θα αποσταλούν και στην έκθεση «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ».Ως εκ τούτου δεν χρειάζεται να στείλουν προϊόντα εκτός αν επιθυμούν να προβάλουν επιπλέον κωδικούς.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το Επιμελητήριο Αρκαδίας όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 2710 227141-2 (εσωτ.6).

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.