Προχωρούν οι εργασίες στο γήπεδο της Νεστάνης (pics)

Προχωρούν οι εργασίες στο γήπεδο της Νεστάνης (pics)

Μάιος 23, 2022 - 10:03
4 σχόλια

Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά έργα του Αρκαδικού ποδοσφαίρου των τελευταίων ετών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη αναφορικά πάντα με το νέο γήπεδο που φτιάχνεται στην Νεστάνη.

Το νέο Ενωσιακό γήπεδο της Νεστάνης αναμένεται να αποτελέσει το ποδοσφαιρικό στολίδι της Μαντινείας το οποίο δεν θα στεγάσει μόνο την ομώνυμη ομάδα του χωριού αλλά και τις Μικτές ομάδες του νομού μας δίνοντας μια νέα αθλητική πνοή και ένα καινούριο όραμα ποδοσφαιρικό σε ολόκληρη την περιοχή.

Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει και όπως αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε οι αλλαγές θα είναι πολλές αλλάζοντας την όψη και την εικόνα του γηπέδου μετατρέποντας το σε ένα νέο και σύγχρονο γήπεδο που θα μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων.

Μιλάμε για ένα έργο πνοής για το χωριό της Νεστάνης και το Αρκαδικό ποδόσφαιρο με απώτερο σκοπό την μελλοντική εξέλιξη και ανάπτυξη ανοίγοντας νέα κίνητρα στα παιδιά της περιοχής να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Οι εργασίες προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς υπό την εποπτεία του προέδρου της Νεστάνης Βασίλη Σπέντζου αλλά και του προέδρου της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρου Γεωργόπουλου.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Σταύρο δεν τα κατάφερες να ανέβουν ! Κοίτα να τελειώσει το γήπεδο τουλάχιστον.Αυτό που κατάφερες είναι να πέσουν δυο από την Γ´ εθνική επι προεδρίας σου

ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ... ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΝ ! ΜΕ ΞΕΝΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΩΡΑΙΟ Κ@ΛΟ. ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΩΡΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΕΝΤΣ...

Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει ρε παιδιά ο Σταύρος: Να σώσει τον Παναρκαδικό και την Μελιγού, που πούλησαν τους καλύτερους τους παίκτες την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και μετά δεν ''σταύρωσαν'' βαθμό;

Πούλησαν τους παικτες για να φέρουν το γιο του ο Παναρκαδικός και τα ντόπια που ζητούσαν κάποιοι συγγενείς τους από Αστρος μεριά

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.