Προχωρά το έργο παράκαμψης των Δολιανών (pics)

Προχωρά το έργο παράκαμψης των Δολιανών (pics)

Δεκέμβριος 02, 2020 - 21:00
2 σχόλια

Αυτοψία στο έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην παράκαμψη των Δολιανών -όπου ξεκίνησαν και τα εργα αντιπλημμυρικής προστασίας του οικισμού των Κάτω Δολιανών- διενήργησε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, σήμερα Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου.

Οπως διαπιστώθηκε, το έργο εξελίσσεται ικανοποιητικά, ενώ προχωρούν και κατασκευάζονται οι απαραίτητες υποδομές στο πλαίσιο της λήψης μέτρων αντιπλημμυρικής προστασίας στην κοίτη του ποταμού.

Εξ άλλου, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας στο πλαίσιο της επίσκεψής του στον δρόμο Τρίπολη – Αστρος, ενημερώθηκε σχετικά με τις εργασίες διαγράμμισης καθώς για την κατασκευή τοίχων αντιστήριξης των πρανών.

Δελτίο Τύπου


2 Σχόλια

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ!!!! ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΟ ΕΡΓΟ???? ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΚΑΣΜΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΜΗ ΚΟΡΔΩΝΕΣΑΙ ΠΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν έχει να πάει πουθενά αλλού; Πεντακόσιες φορές έχει κάνει αυτοψία; Αλλά πού να πάει φτιάχνει και τίποτα;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.