Προεκλογική συγκέντρωση της Φώφης Γεννηματά στην Τρίπολη (pics,vid)

Προεκλογική συγκέντρωση της Φώφης Γεννηματά στην Τρίπολη (pics,vid)

Οκτώβριος 01, 2021 - 21:00
19 σχόλια

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και εκ νέου υποψήφια για την προεδρία του κόμματος, Φώφη Γεννηματά, μίλησε ενόψει εσωκομματικών εκλογών στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.

Θερμή ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν οι φίλοι της παράταξης στην κυρία Γεννηματά η οποία βρέθηκε στο  Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου για να μιλήσει στα μέλη της παράταξης.

Στην προεκλογική συγκέντρωση και την ομιλία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ βρέθηκαν βουλευτές, στελέχη και μέλη του κόμματος.

Ζητώ αυτή την νέα εντολή, γιατί μπορώ να εγγυηθώ μια συνεχή ανοδική πορεία και την νίκη. Γιατί μπορούμε μαζί να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο, για να γίνει η παράταξή μας στις επόμενες εθνικές εκλογές ισχυρή πρωταγωνιστής των πολιτικών εξελίξεων.

Η εκδήλωση ήταν κλειστή για τα ΜΜΕ, έτσι δεν μπορούμε να σας μεταφέρουμε την ομιλία της προέδρου.

Video: 

Στην Τρίπολη η Φώφη Γεννηματά


19 Σχόλια

Υπάρχει σωτηρία της πατρίδας μέσα από κόμματα όταν κουβαλάνε χιλιάδες τρωκτικά μαζί τους; Λογική δεν θα βάλετε τα κόμματα στην ιδεολογία σας; Το μόνο που σας βολεύει είναι να παραπαίει η δημόσια διοίκηση ,το δημόσιο γίγνεσθε για να κάνετε οι πολιτικοί παιχνίδι με τα πάντα!

Δόξα και τιμή στον αείμνηστο Γιώργο Γεννηματά που διαβλέποντας τα προσόντα της, την διόρισε από φοιτήτρια στην Εθνική Τράπεζα με αποτέλεσμα να είναι και συνταξιούχος απο τα 50 της!

Όλα τα σαράβαλα μαζεμένα. Μέσος όρος ηλικίας 70 έτη. Αυτό είναι το νέο που ευαγγελίζονται. Εκσυγχρονισμός και ξερό ψωμί. Και ΚΑΠΗ επίσης

Τραγική εμφάνιση. Ευτυχώς που ήρθαν και οι γείτονες…δυστυχώς όταν δεν έχεις καταλάβει τίποτα από τα λάθη σου σε αυτό το σημείο φτάνεις.

Απόψε χάσατε. Όταν έχεις συνεργάτες τους εικονιζόμενους μην περιμένεις ούτε την δίκη τους ψήφο.

Τι αλλάζει στην πόλη; Τι αλλάζει στο νομό; Που ήταν ο Οδυσσέας δεν είναι βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στο νομό; Ο Δήμαρχος Τρίπολης, δεν κατέβηκε με τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ; Αλλάζει κάτι; Να προβληματίζονται οι ψηφοφόροι του ΚΙΝΑΛ ή της ΝΔ;;;; Κάτι μαγειρεύεται!!!

Αχ κυρία Φωτεινή μας ! Δεν μπορέσατε να γεμίσετε ούτε το αμφιθέατρο των 250 θέσεων ! Τι οργανωτική επιτροπή έχετε ? Βέβαια όσο θα πλησιάζετε τους ΤΣΥΡΙΖΕΟΥΣ , τόσο θα απομακρύνεται ο σκεπτόμενος πολίτης από το κόμμα σας ! Κρίμα ....

Βρε ηλίθιοι εσείς που λέτε για "κοσμοπλημμύρα" ή ότι δεν γέμισαν το αμφιθέατρο των 250 θέσεων, υπάρχουν απαγορεύσεις και απαγορεύεται να γεμίσει ο χώρος, λόγω κορωνοϊού βρε ζωντόβολα. Τώρα το ότι το συγκεκριμένα κόμμα δεν γεμίζει ούτε δωμάτιο, αυτό είναι άλλο θέμα

Πασοκ. Αυτοι που μας κατάστρεψαν μας διοικούν υπογείως και σήμερα. Δείτε δήμο Τρίπολης, δήμαρχο και τα πρωτοπαλίκαρα..... οι οποίοι έχουν κρυφτεί τώρα για να θολώνουν τα νερά. Κύριε Τζιούμη ντροπή σου να κρύβεσαι τώρα από την παράταξη και τους ανθρώπους που σε ανέδειξαν επί Αλέκου. Σε αυτούς τα χρωστάς όλα, και το ρόλο σου και την ανάδειξη και την θέση που βρίσκεσαι, αλλά η αχαριστιά είναι αμάρτημα βαρύ.... να τα λέμε αυτά...

@14:59 μη σκέφτεσαι πολύ, ανεβάζεις στροφές και θα υπερθερμανθεί το κεφάλι σου.

Μεγαλο γατονι ο Οδυσσευς. Εχει μυριστει απο καιρο οτι το Φωφη δεν τραβαει. Να δουμε ποιον θα υποστηριξει. Κατι μου λεει Λοβερδο. Παντως παλι καλα που δεν εβαλε υποψηφπιοτητα και ο ιδιος.

Η συγκυβέρνηση είναι δεδομένη όποτε τραβάει δεν τραβάει θα έχει υπουργείο στο επόμενο τσιρκο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.