Πώς θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά Λεωνιδίου

Πώς θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά Λεωνιδίου

Μάιος 15, 2021 - 13:14
0 σχόλια

Σε συμμόρφωση με τις κρατικές οδηγίες και τα μέτρα προς περιορισμό του κορωνοϊού COVID -19 σας ανακοινώνουμε ότι επιτρέπεται η λειτουργία της λαϊκής αγοράς του Λεωνιδίου ως ακολούθως:

1.Στην λαϊκή αγορά από τους πωλητές (παραγωγούς και επαγγελματίες) που δραστηριοποιούνται σε αυτήν, σύμφωνα με την άδειά τους, θα συμμετέχουν πωλητές σε ποσοστό 50% των πωλητών (παραγωγών και επαγγελματιών).

2.Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών στην λαϊκή αγορά είναι τα πέντε (5) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο, κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.

3.Είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από τους πωλητές και τους καταναλωτές/κοινό.

4.Κάθε πωλητής οφείλει να τοποθετήσει σε εμφανές σημείο του πάγκου, δοχείο με εγκεκριμένο αντισηπτικό υγρό, προκειμένου να απολυμαίνονται τα μεταλλικά νομίσματα.

5.Όλοι οι πολίτες που προσέρχονται στον χώρο της λαϊκής θα πρέπει να τηρούν απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ τους και να αποφεύγεται ο συνωστισμός στους πάγκους (διασφάλιση μη σχηματισμού ουράς άνω των τριών-3- ατόμων).

6.Όλοι/ες οι παραγωγοί πωλητές λαϊκών αγορών, που θα δραστηριοποιηθούν στη λαϊκή αγορά του Λεωνιδίου στις 17-05-2021 θα γίνονται δεκτοί μόνο με την επίδειξη πρόσφατου αρνητικού γρήγορου τεστ αντιγόνου COVID-19 (rapidtest).

Σε περίπτωση έκδοσης νέας ΚΥΑ τροποποίησης των περιορισμών στη λειτουργία των λαϊκών αγορών, λόγω της πανδημίας COVID-19, η  λαϊκή αγορά του Λεωνιδίου στις 17-05-2021 θα λειτουργήσει σύμφωνα με τους νέους περιορισμούς.

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας θα μεριμνήσει για τον συχνό καθαρισμό       των χώρων, την έγκαιρη αποκομιδή των απορριμμάτων μετά το πέρας λειτουργίας της λαϊκής αγοράς και την διαρκή πληροφόρηση με κάθε μέσο των καταναλωτών.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

                     ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ

ΤΗΣ 17ΗΣ ΜΑΙΟΥ 2021 

  Α/Α       ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
    1.      Αργύρης Δημήτριος
    2.      Γεννεοπούλου Πέτρα
    3.      Γιαλιάς Κωνσταντίνος
    4.      Γρεβενίτη Σταμάτα
    5.      Δημητρίου Δημήτριος
    6.      Δολιανίτης Σαράντος
    7.      Κυρίος Βασίλειος
    8.      Μπουρνάκης Νικόλαος
    9.      Πέντσιος Ηρακλής
  10.      Πετούσης Ηλίας
  11.      Πούλος Γεώργιος
  12.      Πουτσελάς Χρήστος
  13.      Ρήγα Αγγελική
  14.      Σαρρής Αδαμάντιος
  15.      Σαρρής Νικόλαος
  16.      Σκορπίδα Μαρία
  17.      Στόης Δημήτριος
  18.      Τζούμης Αναστάσιος
  19.      Χείλαρη Μαρία
  20.      Χείλαρης Γεώργιος
  21

 

.

     BEZHANI VICTOR

                                          Λεωνίδιο 14-05-2021

O Αρμόδιος Αντιδήμαρχος

 

                                               Κωνσταντίνος Διαμαντής


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.