Πλήρωσαν αλλά αυτοκίνητο δεν παρέλαβαν - Μήνυση για απάτη εναντίον εταιρίας στη Μεγαλόπολη

Πλήρωσαν αλλά αυτοκίνητο δεν παρέλαβαν - Μήνυση για απάτη εναντίον εταιρίας στη Μεγαλόπολη

Απρίλιος 09, 2023 - 09:07
0 σχόλια

Φωτογραφία PIxabay

Με το arcadiaportal.gr και το kafeneio-megalopolis.gr επικοινώνησε ένα ζευγάρι, κάτοικοι Καλαμάτας, ο κ. Αθανάσιος Σεντεμεντές και η κυρία Βασιλική Φλαούνα, για μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση.

Όπως μας είπαν, η σύζυγος απευθύνθηκε σε εταιρία εμπορίας αυτοκινήτων στη Μεγαλόπολη, με σκοπό να αγοράσει ένα αυτοκίνητο. Η συμφωνία έγινε και η γυναίκα, η κυρία Βασιλική Φλαούνα, κατέβαλε το ποσό των 16.000 ευρώ στην εταιρία, προκειμένου να παραγγείλει το αυτοκίνητο, μάρκας Mercedes, το οποίο θα της παραδιδόταν σε ενάμιση μήνα από τις 18 Ιανουαρίου, ημέρα που έκανε την παραγγελία της. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως έπρεπε, βάσει της συμφωνίας.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας δέχθηκε αλλεπάλληλες οχλήσεις από το ζευγάρι και στην αρχή απαντούσε στις κλήσεις δικαιολογώντας τον εαυτό του, ενώ κάποια στιγμή σταμάτησε να απαντά και στο τηλέφωνο.

Ως αποτέλεσμα των ανωτέρω, η κυρία Βασιλική Φλαούνα κατέθεσε μήνυση για απάτη στην Αστυνομική Διεύθυνση Καλαμάτας εναντίον του ιδιοκτήτη της εταιρίας ο οποίος, ενώ πήρε τα χρήματα, δεν της παρέδωσε το αυτοκίνητο που είχε παραγγείλει.

Ωστόσο, όπως πληροφορηθήκαμε, κι άλλοι πολίτες θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, αφού η υπόθεση αυτή δεν είναι η μοναδική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως μας είπε ο κ. Σεντεμεντές, ο ίδιος επικοινώνησε με εξαιρετικά δημοφιλή ιστοσελίδα που δημοσιεύει αγγελίες για την αγορά αυτοκινήτων, ενημερώνοντάς τους για τις εξελίξεις. Η ιστοσελίδα «κατέβασε» τις καταχωρίσεις της εταιρίας, ενώ ακόμα ένας πολίτης δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της εταιρίας.

Όπως μας είπαν οι καταγγέλλοντες, προχωρούν στη δημοσιοποίηση της περιπέτειάς τους, προκειμένου να ενημερωθεί ο κόσμος και να μην πέσει θύμα απάτης, ενώ προτρέπουν όλοι όσοι έχουν εξαπατηθεί, να κινηθούν νομικά.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.