Πέτσας: Προαναγγέλλει απαγορεύσεις μετακίνησης εκτός νομού για μη εμβολιασμένους

Πέτσας: Προαναγγέλλει απαγορεύσεις μετακίνησης εκτός νομού για μη εμβολιασμένους

Ιούλιος 20, 2021 - 13:03
2 σχόλια

«Τις επόμενες μέρες θα υπάρχει ένα σχέδιο για εμβολιασμένους ή μη εμβολιασμένους σε ό,τι αφορά τη διασκέδαση και τις μετακινήσεις.»

Αυτά είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στ. Πέτσας προαναγγέλλοντας ουσιαστικά απαγορεύσεις ή πολύ αυστηρές προϋποθέσεις για τη μετακίνηση εκτός νομού των μη εμβολιασμένων.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, τόνισε: «Ο εμβολιασμένος να μπορεί να πάει σε μία παράσταση, χωρίς να νιώθει κάποιο φόβο, να μπορεί να επισκεφθεί πιο εύκολα έναν χώρο διασκέδασης και να μπορεί να μετακινηθεί πιο εύκολα σε κάθε γωνιά της επικράτειας ή στο εξωτερικό. Στον αντίποδα, εκείνος που από επιλογή του δεν εμβολιάζεται, ενώ έχει τη δυνατότητα να το κάνει, θα πρέπει να ζει για λίγο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με τους περιορισμούς που επιβάλλει αυτή του η απόφαση. Επίκεινται ανακοινώσεις από την Κυβέρνηση, σίγουρα, πάντως, μιλάμε για πιο καθαρούς κανόνες. Προσωπικά, έχω πει από την αρχή ότι το ζήτημα των εμβολιασμένων και των μη εμβολιασμένων είναι ένα βασικό αξιακό και πολιτικό θέμα».

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

ΚΑΛΑ!!##''''

Στους χώρους εργασίας τι θα γίνει με τους μη εμβολιασμένους, που τους έχουμε συνεχώς δίπλα μας χωρίς μάσκα; Θεωρούν κορόιδα όσους εμβολιάστηκαν και το παίζουν μάγκες με την άρνησή τους. Πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.