Περιμετρικές ζώνες πυρασφάλειας στο Πυρρή Γορτυνίας (pics)

Περιμετρικές ζώνες πυρασφάλειας στο Πυρρή Γορτυνίας (pics)

Ιούνιος 03, 2021 - 09:08
0 σχόλια

Αγαπητοί συγχωριανοί με πρωτοβουλία μου εγινε η διάνοιξη του περιμετρικού δρόμου απο το σπίτι του Γαλάνη έως την διασταύρωση με τον κάμπο. Ένας δρόμος που πολλά χρονια παρέμενε σχεδόν κλειστός, τωρα ειναι προσβάσιμος και το κυριότερο θα λειτουργήσει ως πυρασφάλεια για το χωριο μας .

Στο προγραμμα μου ειναι να δημιουργηθούν και άλλες περιμετρικές ζώνες πυρασφάλειας. Ωστόσο θελω να σας ενημερώσω οτι σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις όλοι εχουμε υποχρέωση να καθαρίσουμε τόσο τους κήπους , οικόπεδα απο διάφορα ξερόχορτα όσο και κλαριά των δέντρων στους αγροτικούς δρόμους τα οποία εμποδίζουν την ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων (πυροσβεστικά οχήματα, φορτηγά, μηχανήματα έργου κλπ)

Ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο Ηραίας Σταύρο Χριστόπουλο για την αποστολή του μηχανήματος καθώς επίσης τον χειριστή Δημήτρη Καλλιντέρη για την εξαιρετική εργασία του .

Τέλος, με πρωτοβουλία και χορηγία του πολιτιστικού μας συλλόγου εγινε καθαρισμός απο τα χορτάρια (Νεκροταφείο, παιδική χαρά, γήπεδο, πολιτιστικό κέντρο), και τον οποίο ευχαριστώ θερμά. Επίσης ευχαριστω πολυ τον φίλο μου τον φρέντυ που για μια άλλη φορά προσέφερε τις παραπάνω εργασίες.

Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος Γιάννης Στρίκος
Πυρρή 1-6-21
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.