Περιηγηθείτε στο πανέμορφο Σπήλαιο Κάψια… από το σπίτι σας

Περιηγηθείτε στο πανέμορφο Σπήλαιο Κάψια… από το σπίτι σας

Νοέμβριος 19, 2022 - 21:00
0 σχόλια

Το Σπήλαιο Κάψια αποτελεί ένα μοναδικό θέαμα της τέχνης της φύσης στην περιοχή μας ενώ κατατάσσεται στα 10 πιο αξιόλογα σπήλαια ολόκληρης της Ελλάδας.
Βρίσκεται σε απόσταση 15 περίπου χιλιομέτρων από την Τρίπολη και κοντά στο χωριό Κάψια.

Είναι ένα μοναδικό σπήλαιο, που παρουσιάζει μεγάλο γεωλογικό ενδιαφέρον και μέχρι ώρας έχουν εξερευνηθεί περίπου τα 6500 τμ της έκτασής του.

Πόσοι όμως κάτοικοι της πόλης μας το γνωρίζουν ή το έχουν επισκεφτεί;

Τώρα σας δίνεται η δυνατότητα να πάρετε «μια πρώτη γεύση» από το σπήλαιο μέσα από το τρισδιάστατο πανόραμα που έχει κατασκευαστεί για ένα μικρό τμήμα του.
Αυτή η «πρώτη γεύση» είναι σίγουρο ότι θα σας ανοίξει την όρεξη, για να προγραμματίσετε τη φυσική επίσκεψη σας άμεσα.

Μέσω αυτής της ψηφιοποίησης οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να «εισέλθουν» στον χώρο του σπηλαίου και να θαμπωθούν από την φυσική ομορφιά του. Εκτός από την εξαιρετικής ποιότητας εικόνα, που σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι μέσα στο σπήλαιο, έχεις την ευκαιρία με το πάτημα ενός κουμπιού να μάθει σημαντικές πληροφορίες για την ιστορία του. Οι πληροφορίες αποδίδονται στην ελληνική αλλά και στην αγγλική γλώσσα.
Για παράδειγμα, η μια Αίθουσα του έχει ονομαστεί «Αίθουσα των Θαυμάσιων», καθώς τα πλούσια και έντονα χρώματα που ζωγράφισε η φύση την κάνουν μοναδική.

Μην χάσετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε στο πανέμορφο Σπήλαιο Κάψια μέσω του υπολογιστή σας και να απολαύσετε ένα μικρό κομμάτι της φυσικής μαγείας του στον χώρο σας.

Πατήστε τον σύνδεσμο ΕΔΩ

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.