Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά από την ΟΠΚΕ Αρκαδίας

Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά από την ΟΠΚΕ Αρκαδίας

Σεπτέμβριος 24, 2022 - 12:39
0 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, σήμερα (24.9.2022) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 21 και 50 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους -29,1- γραμμαρίων, οι  οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, σήμερα (24.9.2022) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, δύο (2) ημεδαποί, 19χρονος και 21χρονη, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και άγνωστη ουσία, η χημική σύσταση της οποίας ερευνάται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (23.9.2022) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 47χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.