Παρουσίαση ΤΕΒΑ στη Μεγαλόπολη

Παρουσίαση ΤΕΒΑ στη Μεγαλόπολη

Ιούνιος 03, 2022 - 14:35
0 σχόλια

Ο Δήμος Τρίπολης, Συντονιστής της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Αρκαδίας, ο Δήμος Μεγαλόπολης και η εταιρεία Διάσταση Παρεμβάσεις Κοινωνικής Καινοτομίας ΑΜΚΕ, ανάδοχος των Συνοδευτικών Υπηρεσιών, πραγματοποιούν ημερίδα ενημέρωσης και παρουσίασης των δράσεων του Έργου: «Παροχής Υπηρεσιών Συνοδευτικών Μέτρων ΤΕΒΑ 2018 – 2019 της Κοινωνικής Σύμπραξης της Π.Ε. Αρκαδίας στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος (Ε.Π.) Επισιτιστικής και Βασικής υλικής συνδρομής (ΤΕΒΑ)»στην Μεγαλόπολη την Δευτέρα 06/06/2022 και ώρα 11:00 π.μ. στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης, Διεύθυνση: Σταθοπούλου & Π. Κεφάλα 10, Μεγαλόπολη.

Η ημερίδα έχειστόχο την ενημέρωση για τις Υπηρεσίες των Συνοδευτικών Μέτρων που παρέχονται από εξειδικευμένο προσωπικό στους Δικαιούχους ΤΕΒΑ στο πλαίσιο του Έργου «Παροχή Υπηρεσιών Συνοδευτικών Μέτρων ΤΕΒΑ 2018 – 2019 της Κοινωνικής Σύμπραξης της Π.Ε. Αρκαδίας».

Τα Συνοδευτικά Μέτρα περιλαμβάνουν:

Υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης, ενδυνάμωσης και κοινωνικής ένταξης ειδικών ομάδων (πλην παιδιών)
Υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης, ενδυνάμωσης και κοινωνικής ένταξης παιδιών
Διατροφικές Συμβουλές (και συμβουλές υγιεινής διατροφής)
Συμβουλές διαχείρισης οικογενειακού προϋπολογισμού
Υπηρεσίες κοινωνικοποίησης παιδιών
Υλοποίηση πολιτιστικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων απασχόλησης για παιδιά ωφελούμενους

Για περισσότερες πληροφορίες:

Δήμος Τρίπολης, Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Αθλητισμού:  2713600429,d.koinonikon@tripolis.gr, dimos@tripolis.gr

Δήμος Μεγαλόπολης,Τσίρη Χριστίνα, 2791360310

Διάσταση Παρεμβάσεις Κοινωνικής Καινοτομίας ΑΜΚΕ:210 – 9996340 (αστική χρέωση), info@ngodiastasi.gr

,

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.