Παρουσίαση στην Τρίπολη της μελέτης για νέο Διοικητήριο της ΠΕ Αρκαδίας

Παρουσίαση στην Τρίπολη της μελέτης για νέο Διοικητήριο της ΠΕ Αρκαδίας

Νοέμβριος 26, 2020 - 09:03
2 σχόλια

Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, με τον υφυπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο, στην Αθήνα.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θεσμικά ζητήματα και συγκεκριμένα οι μεταρρυθμίσεις που προωθούνται, όπως η τροποποίηση του Ν. 4412, καθώς και ο νόμος για το εκλογικό σύστημα στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο περιφερειάρχης, εξ άλλου, ζήτησε από τον υφυπουργό να εξευρεθεί τρόπος χρηματοδότησης, ενδεχομένως από το εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, της κατασκευής του νέου Διοικητηρίου της Π.Ε. Αρκαδίας, στην Τρίπολη, ο προϋπολογισμός του οποίου εκτιμάται σε 6 εκ. ευρώ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

Σύντομα, στο μεταξύ, θα γίνει η παρουσίαση στην Τρίπολη της αρχιτεκτονικής μελέτης για το κτήριο του νέου Διοικητηρίου της Π.Ε. Αρκαδίας.

Θα ακολουθήσει, στην Καλαμάτα, η παρουσίαση της τελικής μελέτης για την ανακατασκευή του Διοικητηρίου της Π.Ε. Μεσσηνίας.

Δελτίο Τύπου


2 Σχόλια

ΑΧ, ΑΧ, ΧΑ ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ....ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ . ΕΧΕΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΘΕΙ Η ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ....ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ...... ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ .....Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.