Παροχή προσωπικών λογαριασμών στους μαθητές από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Παροχή προσωπικών λογαριασμών στους μαθητές από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Μάρτιος 22, 2020 - 14:30
2 σχόλια
Με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας ξεκίνησε η διαδικασία δημιουργίας λογαριασμών των μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (sch.gr) με σκοπό τη διασύνδεση σχολείων, εκπαιδευτικών και μαθητών για τη στήριξη της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
 
Συνοπτικά, οι μαθητές δημιουργούν λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στην ψηφιακή τάξη του σχολείου τους. Από εκεί θα μπορούν να υλοποιούν ασύγχρονα μαθησιακές δραστηριότητες, τις οποίες θα έχουν προετοιμάσει οι εκπαιδευτικοί, καθώς επίσης, να επικοινωνούν σύγχρονα με βίντεο και ήχο με τον εκπαιδευτικό και τους συμμαθητές τους, όταν κρίνεται απαραίτητο.
 
Η εξ αποστάσεως διδασκαλία συνιστά το πλέον πρόσφορο εργαλείο για να διατηρήσουν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί την επαφή τους με την εκπαιδευτική διαδικασία στις παρούσες, έκτακτες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας - χωρίς να αποσκοπεί στο να υποκαταστήσει τη δια ζώσης εκπαίδευσηούτε να καλύψει τη διδακτέα ύλη.
 
 
Δείτε την εγκύκλιο οδηγιών για την παροχή λογαριασμών στους μαθητές εδώ
 
 
Για τη δημιουργία των προσωπικών λογαριασμών των μαθητών, οι γονείς θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα πατώντας Συμπλήρωση Φόρμας
 
 
Αναλυτικές οδηγίες για τη συμπλήρωση της φόρμας με εικόνες

 

 

Μετά τη συμπλήρωση της φόρμας συνδεθείτε τουλάχιστον μία φορά στη διαδικτυακή πλατφόρμα  πατώντας e-me με τα στοιχεία μαθητή, προκειμένου να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός.

Για τεχνική υποστήριξη οι γονείς επικοινωνούν με τη διεύθυνση του σχολείου μόνο τηλεφωνικά στο 2795022359 ή μέσω email στο mail@dim-vytin.ark.sch.gr

 

Η διαδικασία εγγραφής των μαθητών πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως της Τρίτη 24 Μαρτίου το πρωί.

Μετά τη συμπλήρωση της φόρμας το σχολείο θα ολοκληρώσει όλες τις υπόλοιπες ρυθμίσεις και θα ενημερώσει γονείς και μαθητές προκειμένου να συνεχίσουν τη μάθηση με τη νέα της μορφή.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Δεν μπορώ να φτιάξω το πρόγραμμα για το πεδι να κάνει μαθήματα online στο σπίτι ..σας παρακαλώ θέλω την βοήθεια σας.. σεφχαριστο!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.