Παραμονή στην Α’ Αρκαδίας με δεύτερη νίκη για τον Ορχομενό

Παραμονή στην Α’ Αρκαδίας με δεύτερη νίκη για τον Ορχομενό

Μάιος 22, 2022 - 19:31
6 σχόλια

Ο Ορχομενός Λεβιδίου θα παίζει και την νέα αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας αφού κέρδισε και στο δεύτερο παιχνίδι μπαράζ την Νεστάνη στην Κάρτσοβα εξασφαλίζοντας έτσι την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα του Λεβιδίου επικράτησε με 0-1 της Νεστάνης και σε συνδυασμό με 3-1 του πρώτου αγώνα στο Λεβίδι είναι η ομάδα εκείνη που μέσα από την διαδικασία του μπαράζ θα βρίσκεται και από την καινούρια σεζόν στην Α’ Αρκαδίας.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε για τον Ορχομενό ο Σταμάτης με κεφαλιά στο 64ο λεπτό του αγώνα και πρακτικά «κλείδωσε» την υπόθεση παραμονή για την ομάδα του με τους πράσινους να φτάνουν στον μεγάλο τους στόχο.

Την Δευτέρα (23/5) μείνετε συντονισμένοι για να δείτε το μοναδικό γκολ αλλά και τις καλύτερες στιγμές από την αναμέτρηση της Νεστάνης με τον Ορχομενό στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία του τοπικού ποδοσφαίρου.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Ποιός υποβιβάστηκε από την Α΄ κατηγορία? ΚΑΝΕΝΑΣ. Το ωραιότερο πρωτάθλημα διεξάγεται στην Αρκαδία. Μπράβο στην ΕΠΣ. Δεν υποβιβάζεται κανένας και υπάρχει και γκρίνια.

Κρίμα ρε πρόεδρε σου εφιαξα γήπεδο ο Προεδρος αλλά δε του βγήκαν τα κουκιά μαζί με το φίλο του Ε Σταύρο ;

Του χρονου κλαινε λεβιδαιοι.Αν.φετος φυγατε με 60 γκολ του χρονου τα 100 θα ειναι λιγα..Ετοιμαστειτε για πολλες ηττες,αν βγαλετε 1ο γυρο φυσικα.ΜΗΤΣΙΟΟΟΟΟΟΟ ΤΑ ΑΚΟΥΣ;ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.....

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και σε όσους ήταν δίπλα στην ομάδα με οποιοδήποτε τρόπο. Μπορεί κάποιοι να περίμεναν άλλο αποτέλεσμα. Δεν πειράζει ας στεναχωρηθούν λίγο και αυτοί οι κρυφοί μάγκες του πληκτρολογίου. Τα καλύτερα έρχονται!!!! Μόνο ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ!!!!!

Άντε παλικάρια και του χρόνου τελευταίοι αφού δεν θα υπάρχει Μαντινειακός, Ορχομενός μπλούμμμμμμ

Λεβίδι η πιο αχώνευτη με διαφορά ομάδα στην Αρκαδία, του χρόνου με το καλό να πέσετε ...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.