Παράλιο Άστρος: Απόδραση που θα σας ανταμείψει (pics)

Παράλιο Άστρος: Απόδραση που θα σας ανταμείψει (pics)

Ιούλιος 05, 2020 - 11:00
2 σχόλια

Ένας ιδανικός προορισμός για σύντομη απόδραση,  με πολλά αξιοθέατα αρχαιολογικού και  θρησκευτικού ενδιαφέροντος στην ευρύτερη περιοχή, που αποτελούν πόλο έλξης και για τους επισκέπτες είναι το Παράλιο Άστρος.

Τα τελευταία χρόνια το Παράλιο Άστρος είναι ένα ζωντανό παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο, που μεταξύ άλλων διαθέτει και μαρίνα για τους σκαφάτους εκδρομείς και είναι ιδανική για Σαββατοκύριακο και τριήμερα.

Ο αμφιθεατρικά χτισμένος παραθαλάσσιος οικισμός της Αρκαδίας, με τα γραφικά σοκάκια και τα παραδοσιακά κεραμιδόσπιτα, τα ταβερνάκια και τα μπαράκια πάνω στη θάλασσα, τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών, και πλέον όχι μόνο από τους κοντινές περιοχές της Πελοποννήσου, όπως είναι οι Τριπολιτσιώτες, αρκετοί εκ των οποίων διαθέτουν εξοχικό στην περιοχή.

Φυσικά το καλοκαίρι  οι παραλίες της περιοχής σφύζουν από ζωή και καλούν τον επισκέπτη να τις απολαύσει. Πόρτες, Ατσίγγανος, Ξηροπήγαδο, Χερονήσι, Αρκαδικό χωριό είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που προτείνουμε.

Διαθέτει ανεπτυγμένες τουριστικές υποδομές για κάθε προτίμηση,  παραλίες χιλιομέτρων με πεντακάθαρα νερά και τη δυνατότητα θαλάσσιων δραστηριοτήτων.

Στην πόλη του Παραλίου Άστρους υπάρχουν πολλά καταλύματα, παραδοσιακά και σύγχρονα, εστιατόρια, ψαροταβέρνες, κρεπερί ζαχαροπλαστεία, μπαράκια εμπορικά καταστήματα, και όλα όσα χρειάζεται για να περάσει ποιοτικό χρόνο κάποιος χωρίς να τους λείψει τίποτα.

Το Παράλιο Άστρος μπορεί να συνδυάσει βουνό και θάλασσα , μπορεί να συνδυάσει στιγμές χαλάρωσης και όχι μόνο. Το σίγουρο είναι ότι η Βόρεια Κυνουρία κρύβει πολλές ομορφιές τις οποίες μπορεί κάποιος να τις ανακαλύψει κάνοντας μία βόλτα και ξεκινώντας από την παραλία Πόρτες , στο λιμάνι ,κάνοντας μία στάση στον φάρο για ξεκούραση.


2 Σχόλια

Τραβάτε ρε μετά τον Τυρό ή Μεσσηνία να ανοίξει το μάτι σας! Ούτε φυλακισμένος δεν ονειρεύεται τέτοια απόδραση!

Όλα πολύ ωραία τα λέτε και σωστά. Όμως πολύ στημένη η φωτό με την μάσκα. Κανένας δεν φοράει και οι περισσότεροι την έχουν μουσι μήπως και σωθούν σε τυχόν έλεγχο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.