Το Παράλιο Άστρος αλλάζει όψη και περιμένει τον κόσμο που το λατρεύει και αυτό το καλοκαίρι (pics)

Το Παράλιο Άστρος αλλάζει όψη και περιμένει τον κόσμο που το λατρεύει και αυτό το καλοκαίρι (pics)

Ιούνιος 04, 2020 - 21:00
4 σχόλια

Από νωρίς το πρωί τα συνεργεία του Δήμου τοποθετούν γκαζόν την πλατεία του Παραλίου Άστρους, βάφουν δέντρα και πεζοδρόμια, καθαρίζουν τους δρόμους και περιποιούνται τους χώρους του λιμανιού και του θεάτρου.

Τοποθετήθηκαν οι πύργοι των ναυαγοσωστών , τοποθετήθηκαν οι επιπλέον μικροί κάδοι που υποσχέθηκε ο αντιδήμαρχος κύριος Κατσής.

Όπως μας είπε ο κύριος Κατσής, τις επόμενες ημέρες θα λειτουργήσει μετά από αρκετά χρόνια το συντριβάνι στην πλατεία του Παραλίου Άστρους και υποσχέθηκε ότι ο μηχανισμός του Δήμου είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία που μπορεί να προκύψει και να βελτιώσει την καθημερινότητα του χωριού στηρίζοντας εμπράκτως και αναρτίζοντας την ναυαρχίδα του τουριστικού προϊόντος μας.

Τέλος,πολλοί επιχειρηματίες σεβόμενοι τις νέες υγειονομικές διατάξεις αναπτύσσουν ομπρέλες και ξαπλώστρες κατά μήκος της ακτογραμμής.

Πηγή: astrosnews.gr

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Καλες και αγιες οι εργασιες αλλα με τις λαδιες στην παραλια αθιγγανου θα γινει κατι?

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ : ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΑΣ . ΤΟ ΑΣΤΡΟΣ . ΑΚΟΥΣΤΕ . Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ . ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΙΣΟΤΙΜΑ ΧΩΡΙΑ . ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΡΕΙΝΟΣ . ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ...... ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΕΤΕ ;;;;;;

Από το Άστρος και μάλιστα από το παράλιο ο δήμος Β.Κυνουρίας έχει τα περισσότερα εισοδήματα από τέλη κ.λ.π. οπότε οι διαμαρτυρίες κάποιων-κάποιων ας πάνε περίπατο.... και ας μην κατασκευάζει και συνδέει ο δήμος τον βιολογικό στο υπόλοιπο παράλιο.......και μάλιστα στην παραλία!

ΑΥΤΉ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΜΠΡΟΣΤΆ ΑΠΌ ΤΟΝ ΝΑΥΑΓΟΣΏΣΤΗΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΊΑ ΚΑΛΛΙΣΤΩ ΥΠΆΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΑΡΙΣΤΙΑ ΚΥΛΙΔΑ ΜΕ ΒΟΘΡΟΛΥΜΜΑΤΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΘΕΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ. ΣΊΓΟΥΡΑ ΙΣΧΎΕΙ Η ΓΑΛΆΖΙΑ ΣΗΜΑΊΑ;;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.