Παραγωγικούς φορείς και συλλόγους συνάντησε η πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδα 2021 Γιάννα Αγγελοπούλου στο Παράλιο Άστρος (pics)

Παραγωγικούς φορείς και συλλόγους συνάντησε η πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδα 2021 Γιάννα Αγγελοπούλου στο Παράλιο Άστρος (pics)

Ιούνιος 25, 2021 - 18:10
1 σχόλια

Στο Παράλιο Άστρος έφτασε η πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδα 2021 Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη το απόγευμα της Παρασκευής 25 Ιουνίου στο πλαίσιο της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας, στην οποία θα απευθύνει χαιρετισμό.

Να υπενθυμίσουμε ότι με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος διοργανώνει την Παρασκευή, 25 Ιουνίου και ώρα 19.00 εκδήλωση με θέμα: «Τα Συντάγματα της Επαναστατικής Περιόδου (1822, 1823, 1827).

Η κυρία Αγγελοπούλου πριν από την εκδήλωση στο Άστρος επισκέφθηκε το Παράλιο Άστρος, συνοδευόμενη από την ομάδα της επιτροπής Ελλάδα 2021 και συνάντησε παραγωγικούς φορείς, εκπροσώπους Συλλόγων, τους Δημάρχους Βόρειας Κυνουρίας, Επιδαύρου, Τροιζηνίας Μεθάνων και μίλησε για τις δράσεις του Ελλάδα 2021 και τους στόχους του.

Ο δήμαρχος Β. Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης οι αντιδήμαρχοι της Β. Κυνουρίας και ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος συνόδευσαν την κυρία Αγγελοπούλου στην εκδήλωση.

Οι παραγωγικοί φορείς προσέφεραν στην πρόεδρο της επιτροπής, ελιές, γλυκό κάστανο και μέλι και άλλα προϊόντα για να γευτεί τα τοπικά ποιοτικά προϊόντα και μίλησαν για τις ομορφιές της περιοχής, για τα προϊόντα της και για το πως αυτά θα μπορούν να γίνουν ευρέως γνωστά.

Η κυρία Αγγελοπούλου μίλησε για την μεγάλη ιστορική παρακαταθήκη της περιοχής, την πλούσια παράδοση και τα προϊόντα, τα μοναστήρια και τις εκκλησίες που, όπως είπε, πρέπει να αναδειχθούν.

Έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη έπαυλη του Ηρώδη Αττικού και τη Σχολής Καρυτσιώτη.

Να αναδείξετε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, χαίρομαι που όλες οι προτάσεις που έχετε καταθέσει στην Επιτροπή είναι μοντέρνες. Αν λόγω της πανδημίας δεν καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τους εορτασμούς, τότε ίσως τα προγραμματίσουμε προς Σεπτέμβριο.

Εγώ είμαι και μισή Αρκάδα.

«Τη χρονιά αυτή είναι ευκαιρία να γίνουν μικρές και μεγάλες αλλαγές που θα φέρουν ανάπτυξη, θέσεις εργασίας. Σε μια χρονιά εμβληματική πρέπει να μας  μείνει και κάτι, εκτός από τις εκδηλώσεις πρέπει στο τέλος να πιούμε ότι κάτι μάθαμε, προχωρήσαμε, γίναμε καλύτεροι», είπε.

Η κυρία Αγγελοπούλου απόλαυσε ένα κομμάτι γαλακτομπούρεκο, και συνεχάρη τον ζαχαροπλάστη.

Κοινό ρεπορτάζ ArcadiaPortal.gr - AstrosNews.gr

Video: 

ArcadiaPortal.gr H Γιάννα Αγγελοπούλου στο Παράλιο Άστρος


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.