Παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου στο ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης (pics)

Παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου στο ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης (pics)

Ιανουάριος 26, 2020 - 20:11
0 σχόλια

Η 173η παράδοση αμαξιδίου είναι γεγονός! Το αμαξίδιο παραδόθηκε στο ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης. Για τη συγκέντρωση των πλαστικών καπακιών συνεργάστηκαν ο σύλλογος γυναικών Μεγαλοπολης Καλλιστώ, φορείς, σύλλογοι και πολίτες του δήμου.

Τον Αγάπη για Ζωή εκπροσώπησε η Υπεύθυνη Επικοινωνίας Κατερίνα Μπαλαγούρα. Την παραλαβή του αμαξιδίου έκανε η πρόεδρος του συλλόγου Καλλιστώ κα Αθανασία Γκέκα.

Ο Σύλλογος Καλλιστώ με τη σειρά του δώρισε το αμαξίδιο στο ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης, ώστε να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του τομέα "Υγείας Πρόνοιας & Ευεξίας". Ευχαριστούμε θερμά το διευθυντή του σχολείου κ. Γιάννη Τσόπελα για τη θερμή υποδοχή και τη φιλοξενία. Ευχαριστούμε θερμά τις γυναίκες του συλλόγου Καλλιστώ για τη συστηματική προσπάθεια συλλογής καπακιών και την άριστη συνεργασία.

Το πάνελ της συζήτησης συντόνισε η κα Μπρακουμάτσου Μαρία. Με αμέριστη προσοχή το κοινό άκουσε τον κ Τάκη Παρασκευόπουλο και την κα Αφροδίτη Δημοπούλου από το σύλλογο ΑμεΑ εν δράσει Τρίπολης. Τέλος το κοινό μάγεψε με τον επιστημονικό και τόσο ανθρώπινο λόγο του ο γιατρός κ. Γιάννης Αδαμόπουλος, Διευθυντής στη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας, στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Εις το επανιδείν!

Σύλλογος Πρόληψης τροχαίων Ατυχημάτων & Στήριξης ΑΜΕΑ, Αγάπη για Ζωή

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.